2777
2789
عنوان

میخوام بعد چند سال دوباره کنکور بدم 🙂📚

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 45 پست

والا اگر مجبور نیستی بیخیال کنکور شو

من مجبورم و خداشاهده به حال گربه های کوچه حسرت میخورم که کنکور ندارن

ولی در کل اگر قصدت جدیه اینجوری سخت و غیرممکن بهش نگاه نکن همون کتاب تستیارو بخونی یک تیر دو نشونه هم تو کنکور میزنی هم نمره هات خوب میشه چون امتحانات هرچقدرم سخت باشه از کنکور و تست ها سختتر نیست

میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم منم کلا میگم قبلنا همه رو میخوندی یه کنکور میدادی تموم الان برا هر امتحان باید اندازه کنکور ا ...

دقیقا، من همیشه این و به دوستام که ۱۰ سال پیش میگفتن کاش کنکور حذف بشه میگفتم، اون موقع من فقط بودم که دلم نمی‌خواست کنکور حذف بشه چون میدونستم چیزی که به جاش میاد خیلی خیلی سخت ترش میکنه

خواهر ولش کن من امسال کنکور دادم و میگم این مملکت هر روز یه چیزی میزارن رو کنکور،تا اعصابتو به هم نر ...

عزیزم من مجبورم راهی جز کنکور و دانشگاه رفتن برا رهایی ندارم وگرنه مرض ندارم که خودم درگیر کنکور کنم

ولی خیلی بده که یازدهمم هستمنم پشت موندمو بدتر اینکه نمیشه انتخاب کرد و نمره بدارو ترمیم کرد ، باید ...

خیلیی بده تصور کن ۱۶ تا امتحان بعدشم بلافاصله کنکور 

عزیزم من مجبورم راهی جز کنکور و دانشگاه رفتن برا رهایی ندارم وگرنه مرض ندارم که خودم درگیر کنکور کنم

اهان پس دقت کن که زمانتو سر کلاسای بیخود هدر ندی و تست فراوان بزنی نزدیکای کنکور شبیه ساز کنکور اونم زماندار بزنی و برا نهایی کل کتابو چند دور بخون وآزمون روز قبل نهایی ماز رو هم از تلگرام پیدا کن بزن خیلییی خوبه جزوه جمعبندی هم داره همون آزمون خلاصه موفق باشی عزیزم

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند