2777
2789

من امسال میرم دانشگاه تا توی رشته مورد علاقم تحصیل کنم 🥲✨️ اواخر دبیرستان ازدواج کردم و بعد دیپلم گرفتن درسم ادامه ندارم تا الان که ۶ سال ازش میگذره .با حمایت پدرم و همسرم میخام ادامه بدم.امروز وقتی داشتم نهار اماده میکردم اومد خونه .یچیزی دستش بود اومد پیشم و جعبه ای که دستش بود داد بهم .یه عطر فوق العاده خوشبو .گفت چون میدونم عاشق عطری و بو واست خیلی مهمه برات خریدم .اولین پیس عطرتو روز دانشگاه بزن که خیلی براش ذوق داری💕🥲من نمیرم براش؟

با اینکه خودش تا کلاس هشتم بیشتر نخونده و خرج خانواده میداده ولی اینجوری داره منو با وجود تموم سختیا و هزینه ها و حتی حرف و حدیثا میفرسته برم چیزای جدید یاد بگیرم .پر و بالم میده.خدارو هزار بار شکر برای وجود با ارزش ترین مردای زندگیم پدرم و همسرم ✨️

خواستم این حس خوبو باهاتون به اشتراک بزارم .دوستون دارم با ارزوی بهترینا براتون 💕

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌