چون جشن سیسمونی و اینا نداشتیم میخوام از اتاقش کلیپ درست کنم بذارم اینستا واسه همین میگم چیزای تزئینی مثل آباژور و لوستر بچگانه و ساعت و برچسب دیوار و آویز تخت اینا بخرم براش یا نه ؟ آخه مادرم اینا بقیه وسایلشو آوردن ولی یه کم کسری هایی هست به نظرتون اینا رو بخرم یا زیاد مهم نیست ؟ مثلا لباس اینا هم تعداد زیاد نخریدیم گفتم بچه دنیا بیاد اندازه اش لباس بخریم مثلا لباس مهمونی اینا زیاد نخریدم بخرم؟ شوینده هاش مونده با کرم سینه و کرم سوختگی اینا چی بخرم چه مارکی؟ شوینده واسه لباسش چی بخرم تو ماشین لباسشویی میشه لباسای بچه رو شست؟ مینی واش نخریدیم ، صندلی غذا و کالسکه هم نخریدم، کالسکه واجبه؟ آخه من جایی نمیرم که همش خونه ام بچه هم دنیا بیاد هوا سرد میشه نمیشه برد بیرون چرخوند حداقل تا بعد عید،
سیسمونی ها رو میبینمتو اینستا همه ماشالا پر و پیمون خریدن آدم حیفش میاد اون همه پول بدی بعد همه شون استفاده نشه ، من هیچ اسباب بازی هم نخریدم اسباب بازی چی بخرم از این خرس های بزرگ برای دکور اتاقش خوبه یا اون زرافه ایستاده ها ؟ اصلا اون زرافه ها به چه دردی میخورن بچه میتونه سوارش بشه یا همینطوری تزئینیه؟ اینجوری که من نوشتم انگار به اندازه یه سیسمونی دیگه باید خرید کنیم، اگه بخواییم بخریم پول هستا ولی خب میدونید که چقد همه چی گرونه دلم نمیاد شوهرم که شب و روز کار میکنه خرج الکی بکنه دیگه همین چند روز پیش هرچی کار کرده بود داد طلا گرفت برام فککنم پس انداز و اینا رو استفاده کرد ، منظورم اینه راهنماییم کنید چه چیزایی بخرم که هم اتاقش خوشگل به نظر بیاد هم زیاد گرون در نیاد