2777
2789

سلام من گاهی تو حموم حالم بد میشه.خصوصا وقتایی ک حال روحیم خوب نیس میرم حموم تو حموم یکهو حالم بد میشه.

استرس و خس خفگی و اینا..

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

من حمام زیاد بمونم حالم بد میشه 

بخاری ماشین روشن باشه حالم بد میشه 

تو ماشین مسیر طولانی باشه حالم بد میشه 

الانم یادم اومد قلبم به تپش افتاد

و من دیگر جوان نخواهم شد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی لحظه فکر منفی کردم

توهم هستی؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

وقتی حالم بدِ ، هردجا میرم بدتر میشع 

فرق نداره کجا

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من حال روحی و اینا ک نه 

فقط از وقتی یادم میاد زیر دوش نفس کم میارم و احساس خفگی میکنم

یعنی بعد شامپو میخوام موهامو بشورم عذاب میکشم باید سریع چند ثانیه بیام از زیر دوش بیرون نفس بگیرم و باز برگردم

من حمام زیاد بمونم حالم بد میشه بخاری ماشین روشن باشه حالم بد میشه تو ماشین مسیر طولانی باشه حالم بد ...

مکان بسته بدت میاد؟؟

من حال روحی و اینا ک نه فقط از وقتی یادم میاد زیر دوش نفس کم میارم و احساس خفگی میکنمیعنی بعد شامپو ...

تازگی اینجوری شدی؟؟

یه پنجره ای چیزی باز بذار 

با معده خالی هم حموم نرو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882