سلام من گاهی تو حموم حالم بد میشه.خصوصا وقتایی ک حال روحیم خوب نیس میرم حموم تو حموم یکهو حالم بد میشه.
استرس و خس خفگی و اینا..
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
من حمام زیاد بمونم حالم بد میشه بخاری ماشین روشن باشه حالم بد میشه تو ماشین مسیر طولانی باشه حالم بد ...
مکان بسته بدت میاد؟؟
من حال روحی و اینا ک نه فقط از وقتی یادم میاد زیر دوش نفس کم میارم و احساس خفگی میکنمیعنی بعد شامپو ...
تازگی اینجوری شدی؟؟