2777
2789
عنوان

بچه ها بیاینن😭😭🥴

150 بازدید | 12 پست

الان اومدم کافی نت برای ثبت نام دانشگاه

مرده عکس کارت ملیمو دید گفت این تویی😭

چرا انقدر بد عکس میگیرن آخه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

نفهمیدم چیشد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چیشد

برای ثبت نام دانشگاه کارت ملیو باید اسکن کنن

عکس و دید تعجب کرد

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

منو ببینی چی میگی انگار تبدیل ب مرد شدم 😂😂😂

منم انگار سبیل دارم🥴

تازه یادم میاد چطور شد فکر کنین من ندونسته رفتم حالمم بد بود یهویی رفتم گرما بود صورتم داغون حتی دست تو ابرومم نکشیدم مقنعه هم نداشتم گفت شالتو دور گردنت بپیچ و کاملا بیار جلو اصلا دلم نمیخاد ببینمش

برای ثبت نام دانشگاه کارت ملیو باید اسکن کننعکس و دید تعجب کرد

عکس کارت ملی هممون داغونه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

من رفتم باورش نمیشد هی اسم پدرو مادرمو میپرسید

😭🤣🤣

خداروشکر ‌کارت ملیم نیومده با همون کاغذا میرم عکس نداره امیدوارم نیاد🤣🤣🤣

برای من متاسفانه اومده😭