2777
2789
عنوان

بچه ها این چه کار مسخره ایه مادر شوهرم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 48 پست
اره نامزدم گشت نبود وقتی رسیده بود از سفر دیدم رو کابینته دیگه حرفشو هم پیش نکشیدم

شاید باخودش برده ماکارانی بپزه😂😂😂😂یاد اون کاربره افتادم رفته بودن سفر پلوپز برده بود توش ماکارانی بپزه

درسته مهم نیستا ولی دلم شکست چون من جلوی چشم خودشون هم یخچال باز میکنم اجازه میگیرم

من هیچوقت توخونشون کاری انجام نمیدادم ب جز ظرف شستن، اگ تنها بودیمم حاضربودم املت شوهرم درست کنه بخوریم اما غذا درست نکنم، بمن چ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم راحتین وقتی دیدیش بهش بگو فلانی خانم سرخ کن دادین تعمیر؟

نه دیگه وقتی دوباره اومدم خونه شون که برگشته بودن رو کابینت بود منم نخواستم بگم کجا بود فکر نکنه میخواستم باهاش کار کنم

نه اصلا وقتی برگشت از سفر رو کابینت بود

من جات بودم دیگه به جیزی دست نمیزدم،  بعد رفتی خونشون یه ملافه ببر بنداز زیرت بگو لوردم پهن کنم جایی اشغال رو مبل و فرشاتون نریزه اخه دیدم رفتین مسافرت سرخ کن و جمع کرذی فهمیدم حساسی اصن من دیگه خونتون نیام شما راحت باشی هی نخای وسیله هاتو جمع کنی پهن کنی

والا خوبه بهت گفته بیاین خونه مون غذا درست کنید با هم بخورید

مادرشوهر من انقد شکاکه تا بحال نشده منو و شوهرمو تنها بزاره خونه ش بره جایی....

هرموقع میریم خونه ش من برم ظرف بشورم میاد تو آشپزخونه

شاید خراب شده تعمیرگاه جایی بوده

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس