2777
2789

دیگه خسته شدم مثل جنازه شدم دانشگاه کار درس
یه ساعت خواب ندارم !!!!!

به داداشم تو نمی تونن بگن همه دراختیارشن حتی درسم نمی خونه 

اون این ور اون ببرن 

از بی خوابی و خستگی دارم کور می شم 

اومده یه ریز فحش زشت می ده 

خوبه دید دختر دوستش دختر دوست پدرم همه شون هم سن و سال من بودن مردن 

گفتم منم خودم می کشم می شم سومیش

دیگه تاب و توان ندارم کلاس سنگین درس و از اون ور کار 

بعدم مادرم بیاد فحش رکیک بده 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

مامانا همشون همینن  غصه نخور فکرت بزار سمت اون چیزی ک میخوای مگ چن سال میخوایم زندگی کنیم ک خدمون با ای چیزا ناراحت کنیم ما هیچ کدوم  100 سال دیگ نیستیم  چرا باید غصه هرچیزی رو بخوریم

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

مامانا همشون همینن غصه نخور فکرت بزار سمت اون چیزی ک میخوای مگ چن سال میخوایم زندگی کنیم ک خدمون با ...

فحش رکیک جنسی فوق العاده زشت می ده 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فحش رکیک جنسی فوق العاده زشت می ده

اشکال نداره عزیزم سکوت کن برات مهم نباشه مامانا فشاری ک روشونه اینطوری خدشون خالی میکنن شاید اعصاب نداره قبول دارم کارش زشته ولی وقتی میدونی طرفت چیزی نمیفهمه باید خدت یخورده مراعات کنی تا خدت آروم بشی  وقتی چیزی بهت میگه پیشش نباش  موقعی ک شروع میکنه ب فحش دادن  اگ پیششی از اونجا دور شو 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

مامانت فشار روانی زیادی روشه و دنبال تخلیه این بار هس همیشه هم اونی که ضعیف تره متحمل این فشار میشه 

شما اصلا جواب نده وهرگز ناامید نشو با قدرت وتوکل به خدا ادامه بده و خسته نشو که آینده درخشان نزدیکه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊