2777
2789

چ رنگش قشنگه حتما باید ترکیب بشه 

موهام تا روی پهلو چند تا رنگ کافیه 

میخا تو خونه بزارم میشه راهنمایی کنید

آرایشگاه نمی‌رم لطفا پیشنهاد ندین هر موقعیت رفتم خراب کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرابی؟ باید موهاتون دکلره بشه چند رنگ میشه خونه دو سانت ریشه رو در اخر باید دکلره کنیداگر رنگ از قب ...

بله دکلره داره دنبالشون میخا سه صفر هم بزارم ریشه

عاشق شرابی و ...

من تک رنگ زدم، 2 عدد ولی همه ی موهام نه یه چیز قرمز یاقوتی شد قبلش هم با رنگ عاج فیل قهوه ای روشن رس ...

یعنی برا موهای من تا پهلو یک تیوپ رنگ کافیه

عزیزم رنگ شرابی ی رنگ فانتزیه ک زیاد نمیمونه و تو خونه شیک در آوردنش یکم سخته بسته ب اینکه موهات چ رنگی باشه خیلی مهمه واین که چقدر بلند باشه ک رنگ چقدر ببره ولی شرابی بنفش یا بادمجونی از همه شیک تره من 7 سال موهام شرابی بود آنقدر این رنگ و دوست دارم حتی برای عروسی ام هم موهام شرابی بنفش بود خوبی شرابی بنفش و بادمجونی اینه ک وقتی چند بار میشوری قهوه ای و یا هویجی نمیشه تازه میشه تم شرابی قرمز

عزیزم رنگ شرابی ی رنگ فانتزیه ک زیاد نمیمونه و تو خونه شیک در آوردنش یکم سخته بسته ب اینکه موهات چ ر ...

اره منم با دوتا برای قد موهات موافقم ولی نوع و درصد اکسیدان و هم در نظر بگیر یکم واریاسیون دودی هم توش بزن اندازه ی بند انگشت ک مو رو شاینی تر میکنه