2777
2789

مثلا ورزشکاره قد بلنده خوشتیپ  مهربونه آرومه شغلش آزاد  اهل آرایش نیست عمل زیبایی نکرده اما چهرش خوبه و جلف نمی پوشه آرومه خوشتیپ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روابط اجتماعیش محدوده یا رفتارش طوری نیست که بقیه به خودشون اجازه بدن پا پیش بذارن.

کلا هرچی امتیازها و مرتبه اجتماعی بالاتر باشه خواستگارها کمتر میشن نه بیشتر. چون کسانی که هم‌شأن خانوم هستن محدودتر میشن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

روابط اجتماعیش محدوده یا رفتارش طوری نیست که بقیه به خودشون اجازه بدن پا پیش بذارن.کلا هرچی امتیازها ...

تحصیلکرده است واقعا زیباست طبیعی اعتماد بنفس داره و مغرور هم نیست بیشتر ارومه

مگ ارایش نکردن و عمل زیبایی نکردن معیاره؟

نه داشتم از خصوصیات ظاهریش می گفتم آخه الان عمل زیبایی مد شده و کسی انجام نده شاید کمتر ب چشم بیاد شاید هم من اشتباه فکر می کنم  

آرایش می کرده قبلا الان دیگه نه فقط در حد ضد آفتاب 

روابط اجتماعیش محدوده یا رفتارش طوری نیست که بقیه به خودشون اجازه بدن پا پیش بذارن.کلا هرچی امتیازها ...

می‌دونی اجی آدم خوب هم اطرافش هست و اینکه باحیاست آرومه مهربون