2777
2789

من از بچگی درس خوندن رو دوست داشتم ولی تا کاردانی فقط خوندم خرخونی میکردم نمره هام تو مدرسه خوب بود ولی دانشگاه افت کردم سرد شدم ادامه ندادم ولی فوق لیسانس و دکترای بیکار هم کم نیستن

لیسانسم بیکار

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همشو خرخونی کردم عاشق درس بودم و هستم و کارشناسی گرفتم رتبه کنکور من سه رقمی بود مثل خودت بیکارم من واقعا بد آوردم و حقم نبود

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

من انقدر درسخون بودم که وقتی مدرسه ها محدودیت محله ای داشتن مدیر مدرسه می گفت نه ما خودمون از تو حمایت می کنیم و اجازه نمی‌دهیم از این مدرسه رازی به مامانم گفت ما اینطور دانش آموزانی رو رو هوا میزنیم اما چه فایده شرایط طوری پیش رفت که نمی خواستم

چرا نرفتی دانشگاه؟

رفتم،دخترم تمام ترم سه زبان وادبیات انگلیسی بودم ک استراحت مطلق برای بارداری و حال زااار

مرخصی گرفتم.اما بعد زایمان پسرم متاسفانه زود بدنیا اومد ودرگیرامتحانات ی سری مشکلات شدیم،و بعد ی ماهونیم مجدد باردارشدن و دیگه نشد ک برم ادامه بدم.

الان یازده سال از اون موقه میگذره

وای خدا باورم نمیشه....یازده سال.انگار همین دیروزبود