2777
2789
عنوان

پسرای کلاس زبانمون بو گند میدن🤢

347 بازدید | 17 پست

بخدا میخوام کلاس زبانمو کنسل کنم یا ساعتشو عوض کنم سر این موضوع جدی نمیتونم ادامه بدم
قبل اینکه کلاس من شروع بشه ساعت قبلش برا ایناست ببین نمیتونی وارد کلاس شی واقعا اغراق نمیکنم در حد خفه شدنه خود استادمونم میگه چند دقیقه صبر کنید بو بره بعد کلاسو شروع میکنیم در کلاسو میبندن هوا مرطوب و گرم میشه بوی سگ میگیره اونروز اومدم بشینم روی یکی از صندلیا نمیدونم چیکار کرده بودن کل صندلی از بالا تا پایین خیس بودو چسبنده حالم بهم خورد خود منشی اونجا قبلش اسپری و خوشبو کننده میزنه ولی بازم بو میده 
بابا شیو کنید اون زیر بغلو خب ی مام بیصاحاب بزنید زشته جدی
وقتی فکر میکنن تمیز بودن و رسیدن به خودت از مردونگیت کم میکنه همین میشه دیگه

من دیروز مدرسشون تعطیل شد از بعلشون رد شدم بخدا عوق زدم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا از مردا متنفرم😔

هربار از کنار خانومیا که رد میشم بوی مام و بادی اسپلش و عطر میدن🎀💕✨️🧚‍♀️

کاش میشد زن بگیرم😒

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

😂😂😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ریش و سیبیل دارن ولی فک کنم همین ۱۶ اینا باشن حالا چ ربطی داشت به اینکه بو میدن

اخه تازه بالغا من دیدم بیشتر بو میدن هنوز انگار اگاه نشدن که باید به خودشون برسن و تمیز باشن و عرقشون بو میده وقتی بزرگتر میشن جوون میشن از نوجوونی درمیان میفتن دنبال تیپ زدن و تمیزی و خوش بو بودن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ریش و سیبیل دارن ولی فک کنم همین ۱۶ اینا باشن حالا چ ربطی داشت به اینکه بو میدن

چون دختر پسرای نوجوون که تازه به بلوغ رسیدن بوی عرقشون بدتره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تودانشگاه هم کم نیست از این جاجولا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من یبار رفتم کلاس زبان تو سلفش بودم یمی از فامیلامون پسر جون امد از کنارم رد شد 

یعنی دل روده ام داشت میومد تو دهنم خدا نکشتش

از اون موقع منو بابام بو گندو صداش میزنیم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛