2777
2789
عنوان

مقایسه دانشگاه ما با اونا

120 بازدید | 12 پست

دیروز به دانشکاه وین ایمیل زدم امروز پاسخ سوالمو با دقت دادن حالا یادمه دانشکاه کوفتی خودم برای یه کار ساده انقدر اذیت میکردن یادمه یه مدرکی میخواستم نمیدونستن چطوری باید ایمل دانشگاه رو چک کنن شایدم حوصله نداشتن انجام بدم 

فقط بلدیم الکی از خودمون نعریف کنیم ما خوبیم فلانیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من واسه یه مصاحبه اینایه مشکلی پیش اومد گفتن ایمیل بزن زدم ندیدن! رد شدم واسه همین ایرانه دیگ

اگه ایران میگی واقعا همینه خیلی بی سوادن حتی آشنایی با ایمیل هم ندارن به صورت درست 

نمیدونم محیط اکادمیک باید باسواد و با نظم باشن خیلی بی سوادن خیلیم طلبکار و پرو هستن

دقیقا 

حالم از هر چی کار اداری بود تو ایران به هم میخورد

هیچ وقت نمی بایست توقع داشته باشی ایمیلت رو جواب بده با این که وظیفه شون باید یا اگه جواب می دادن کلی و مبهم و با کلی تاخیر بود

خدا رو شکر گذشت تموم شد رفت پی کارش

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
دقیقا حالم از هر چی کار اداری بود تو ایران به هم میخوردهیچ وقت نمی بایست توقع داشته باشی ایمیلت رو ج ...

سلام خوبین اتفاقا دیروز یکی اکانت شما رو بهم معرفی کرد واسه مهاجرت ولی پیداتون نکردم چه خوب خودتون پیام گذاشتین

سلام خوبین اتفاقا دیروز یکی اکانت شما رو بهم معرفی کرد واسه مهاجرت ولی پیداتون نکردم چه خوب خودتون پ ...

سلام عزیز جان ممنونم

امیدوارم پروسه اپلای و مهاجرتت با موفقیت سپری بشه🌹

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام عزیز جان ممنونمامیدوارم پروسه اپلای و مهاجرتت با موفقیت سپری بشه🌹

ممنون عزیزم 

من کارامو خودم انجام میدم میشه راجب توصیه نامه بگید چطوری بنویسم حتما باید توش قید کنم که مقطع ارشد هست؟ 

ممنون عزیزم من کارامو خودم انجام میدم میشه راجب توصیه نامه بگید چطوری بنویسم حتما باید توش قید کنم ک ...

توصیه نامه رو باید استاد شما بنویسه و امضا کنه

هر دانشگاه خارجی البته فرمت خاص خودش رو داره. بعضی ها فرمت ازاد توصیه نامه رو اوکی می دونن بعضیا فرمت های مشخصی دارن که مستقیما استاد شما بهش دسترسی داره.

اگه استادت به خودت گفته بنویس من امضا کنم، تو اینترنت سرچ کن، تمپلیت توصیه نامه خیلی زیاد پیدا می کنی. یکیش رو انتخاب کن ازش ایده بگیر برای نوشتن توصیه نامه. حتما قید کن که کدوم مقطع هستی و به موارد خاص مثبت در مورد خودت اشاره کن از زبان استادت. در مورد خودت نقص و ایراد تو توصیه ننویس، توصیه نامه اصولا باید خیلی مثبت باشه. 

سوپروایزر چطوذی پیدا کنم میشه راهنمایی کنید

با تحقیق فراوان

باید تو حیطه تخصصیت و مخصوصا موضوع خاص پروپوزالت اساتید مربوطه رشته خودت رو پیدا کنی. از طریق وبسایت دانشگاه های مدنظرت، دیتابیس های مربوط به اطلاعات پژوهشگران هر موسسه و سابقه پژوهشیشون از طریق گوگل اسکالر و الزویز و اشپرینگر و غیره

بعد مقالاتشون رو مطالعه کنی. اساتیدی که حیطه کاریشون بالاتربن شباهت رو به موضوع پژوهش شما داره انتخاب کنی و ایمیل خاص و مشخص هر استاد رو بهش بزنی. یه ایمیل کپی پیست نکن برای همه اساتید و چون در جا ریجکت میشی. باید تو ایمیلت نشون بدی چرا انگیزه داری باهاشون کار بکنی. و چرا خوبه که به تیم پژوهشی شون اضافه بشی

در مورد نحوه استاد پیدا کردن و ایمیل زدن ویدیو تو یوتیوب زیاده. حتما نگاه کن