میبینه؟ بهش فکر میکنه؟ حس ششمم میگه شوهرم ته قلبش هنوز عشق سابقش و دوست داره آخه بخاطر اون حتی مریض شد تو محردی
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوز فراموشش نکرذی؟رابطتتون در جه حد بود چجوری بود چقدر طول کشیدچقدر منم میترسم بعد ازدواجم فراموشش ...
نه چهارده سال پیش اشنا شدم از سال نود تا نود و سه باهم بودیم خیلی دوسش داشتم خیلی عاشق هم بودیم اونم خیلیییی دوسم داشت نشد بهم برسیم هنوز دوسش دارم اخه بهترین و قشنگترین خاطره های زندگی مو با اون دارم ولی با شوهرم هیچ خاطره ای ندارم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا