2777
2789

میبینه؟ بهش فکر میکنه؟ حس ششمم میگه شوهرم ته قلبش هنوز عشق سابقش و دوست داره آخه بخاطر اون حتی مریض شد تو محردی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز فراموشش نکرذی؟رابطتتون در جه حد بود چجوری بود چقدر طول کشید

چقدر منم میترسم بعد ازدواجم فراموشش نکنم عاشقش بمونم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

والا به خدا اسی خواب عشق سابق شو دیده بازم مرد مقصره 😂😂😂😂

اره والا واقعا عجیبیم و بنظرم هر چی هی بخوای گیر بدیم بیشتر جذب اون آدم میشن دیگه سابق سابقه نباید بهش فکر کرد یعنی درست نیس

هنوز فراموشش نکرذی؟رابطتتون در جه حد بود چجوری بود چقدر طول کشیدچقدر منم میترسم بعد ازدواجم فراموشش ...

نه چهارده سال پیش اشنا شدم از سال نود تا نود و سه باهم بودیم خیلی دوسش داشتم خیلی عاشق هم بودیم اونم خیلیییی دوسم داشت نشد بهم برسیم هنوز دوسش دارم اخه بهترین و قشنگترین خاطره های زندگی مو با اون دارم ولی با شوهرم هیچ خاطره ای ندارم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا