2777
2789
عنوان

چجوری این آدم رو دَک کنم

40 بازدید | 3 پست

تو پیش دبستانی با یکی آشنا شدم که اوایل حتی جواب سلامم رو به زور میداد و اصلاً حس خوبی ازش نمیگرفتم دخترش هم بشدت شلوغ و بی ادب بچه هام شش سالشونه...حالا از شانس بد من نگو این خانم تو مجتمع رو به روی خونه ماست.. و فهمید من با ماشین بچه رو میبرم میارم..حالا طرف صبح اش هیچی، خدا رو شکر دم در نیستش که سرویسش بشیم ولی برگشتنی دست دختر منو میگیره که مثلاً برات آوردم و دخترش سریع میپره تو ماشین خودش هم میشینه (من به دخترم یاد داده بودم که یجا باشه میام دنبالش بماند این نظم رو بهم زده)

بابا اخه من شاید بخوام یجای دیگه برم..جالب اینجاست بهش هم میگم ،بچه اش میگه نه باید ببری تا در خونه!!!(حالا درسته بچه ست ولی خودت که شعور داری بهش بگی نه) اینا رو میذارم در خونه..😤 دوباره برمیگردم به کارهام میرسم ..حتی جلسات مدرسه که بچه ای تو کار نیست سریع میاد میچسبه به من ،من باشم خودم رو دور نگه میدارم که یوقت طرف تو رودربایستی نباشه یا اصلا یه بهانه میارم..خلاصه شدیم سرویس این خانمی که میگم حس خوبی هم بهش ندارم ..چجوری دکش کنم؟!!!!

والا حق داری....

بدم میاد از این آدمای مفت خور

بخدا من باشم میگم شما که زحمت میکشی هر روز بچه منو میبری یا میاری و...ماهیانه پول بدم حداقل یه پول بنزین دستت باشه

حالا این درحالتیه که طرف راضی باشه

وگرنه اصن آدمی نیستم که بخام آویزون کسی باشم

بخدا شوهر من سرکار میرفت با ماشین یکی از دوستاش یه شهر دیگه

با وجود اینکه دوستش هر روز اون مسیرو میرفت و میومد اما شوهرم ماهیانه بهش پول میداد میگفت حداقل پول بنزین یا خرابی ماشین رو داشته باشه

والا حق داری....بدم میاد از این آدمای مفت خوربخدا من باشم میگم شما که زحمت میکشی هر روز بچه منو میبر ...

منم بدم میاد از آدم های سواستفاده گر ، راهی هم پیدا نمیکنم نه شر بشه و نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدم میاد از آدم های سواستفاده گر ، راهی هم پیدا نمیکنم نه شر بشه و نه...

بهش بگو والا شوهرم خیییلی حساسه 

میگه بجز دخترمون کسه دیگه رو سوار نکن....

بگو من بهش نگفتم شما هم هر ازگاهی با ما میاید ولی اونروز دیده میگه چرا بچه مردمو سوار میکنی فردا خدای نکرده تصادف کنی چیزیش بشه خودتم مقصری....

ما یه همسایه داریم هر چیو که خودش مایل نباشه انجام بده میگه واااای شوهرم خییییلی حساسه🫠😉