2777
2789

یه همکلاسی دارم که از ترم اول میدیدم این همش خودشو تو چشم استادا میکنه و چاپلوس تموم اساتید دانشگاهمون هست بعد این ترم یک درسی رو برداشتیم که استاد من با استادی که اون برداشته متفاوته و هردوشون اساتید خوبی هستن اول اینکه من اول انتخاب واحد با استادی که این همکلاسیه برداشته بود برداشتم که بعدش اومد به من خیلی به صورت توهین آمیز گفت شما کشش این استاد رو نداری و اینا حذفش کن و چند نفر دیگه رم همینطوری ترغیب کرد(چون میخواست کلاس خلوت بشه و خودش کانون توجه استاده باشه) بعد خودش اون استاد رو نگه داشت  و همزمان سر کلاس اون یکی استاد هم میومد که استادی بود که من برش داشته بودم بعد من یه جلسه ک این نتونست سر کلاس این استاده بیاد با اینکه با این استاد کلاس هم نداشت به من گفت باید برام ضبط کنی و بفرستی (برای اینکه در جریان بحث قرار بگیره و مطالعه داشته باشه و بیاد تو کلاس با این استاد بحث کنه) اینم بخاطر این بود که دوست داشت توجه هر دو استاد رو به خودش جلب کنه.بعد این استاد و بچه های کلاس به من گفتن که راضی نیستن که من ویس کلاس رو برای بچه هایی غیر از بچه های کلاس خودمون بفرستم بعد این یارو اومده پی وی من الان داره تهدیدم میکنه ک اگه ضبط کلاس رو ندی نمیدونم همچین میکنم همچون میکنم نمیدونم بهش چی بگم واقعا آخه طرف پاقعا چیز خاصی هم بازش نیست و فقط بخاطر اینکه کانون توجه باشه میاد تو کلاس ما ک اصلا اسمش تو لیست کلاس ما نیست

بهش بگو استاد اجازه نداد

تمام

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول بهش رو دادی. به اون مربوط نیست تو با کی برمیداری چرا وقتی گفته حذف کن حذف کردی؟

الانم بگو استاد گفته راضی نیست و بلاکش کن. انقدر توسری خور نباشین مخصوصا توی دانشگاه که حق خوری فراوونه

بهتون گفت حذف کنید و شما هم حذف کردید؟!

خب الان هم راست میگه باید به حرفش گوش کنی وقتی از اول اختیارتو دادی دستش

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بگوندارم هرکاردلت میخوادانجام بده تهدیداتم میبرم حراست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام از نظرم به این جور ادمها نباید کمک کرد

بهترین کار اینه ویس رو براش نفرستی

اگر محترمانه درخواست میکرد، ادم به چشم کمک شاید میفرستاد < البته چون بچه ها کلاستون مخالفن بهتره از اونا بپرسی اولش>، ولی اینجوری طرف فقط پرو تر میشه

از اول بهش رو دادی. به اون مربوط نیست تو با کی برمیداری چرا وقتی گفته حذف کن حذف کردی؟الانم بگو استا ...

اون که آره چون میگم آخر هر ترم میاد پی وی من نمراتمو میپرسه و من هربار همه نمراتمو بهش میگفتم ولی فکر نمیکردم اینقدر پلید باشه

اون که آره چون میگم آخر هر ترم میاد پی وی من نمراتمو میپرسه و من هربار همه نمراتمو بهش میگفتم ولی فک ...

خب چرا بهش میگی😐تقصیر خودته اینجوری میکنه باهات

عزیزم چرا انقدر خودتو مظلوم نشون میدی؟چرا حق خودتو نمیگیری و ازش میگذری؟چرا اجازه میدی ازت سواستفاده کنن حتی توی این چیزای کوچیک؟