2777
2789
عنوان

با رتبه خوب قبول نشدم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه تاپ زدی؟؟وای منم پشت کنکورم تاپیکتو دیدم ی لحظه برگام ریختپشت بمون بنظرم،چن ماه ک چیزی نیسیب ...

دانشگاه یاسوج، بندرعباس، رفسنجان، کرمانشاه، همدان، ملایر، اراک، قم، یزد، کاشان، الزهرا، شهر کرد، شیراز، قزوین، بوشهر، ایلام 

بروجرد و... 

دانشگاه یاسوج، بندرعباس، رفسنجان، کرمانشاه، همدان، ملایر، اراک، قم، یزد، کاشان، الزهرا، شهر کرد، شیر ...

فداسرت.

پیش میاد دیگ🥲💔

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

دانشگاه تاپ زدی؟؟وای منم پشت کنکورم تاپیکتو دیدم ی لحظه برگام ریختپشت بمون بنظرم،چن ماه ک چیزی نیسیب ...

دانشگاه دولتی و ازاد هیچ فرقی به جزء پول ندارن

اتفاقا بار علمی بعضی از ازاد ها بیشتره و میشه با هم مقایسشون کرد ولی مردم میگن ازاد افتضاحه از لحاظ هزینه

دانشگاه دولتی و ازاد هیچ فرقی به جزء پول ندارناتفاقا بار علمی بعضی از ازاد ها بیشتره و میشه با هم مق ...

هزینه ک بله منم از لحاظ هزینه گفتم

اصن از هزینه ک بگذره فشن شوعه ازاد

دیروز من با دوستم رفتم ک کاراشو کنه واس ثبت نام ببین وارد ک شدیم انگار اومده بودیم تو نمایشگاه ماشین،رفتیم داخل،ینفر دستش تا حتی ایفون۱۳ هم نبود همهههه ایفون ۱۶ و۱۷...

ی استایلایی زده بودن ک میتونم قطعی بگم چند ملیون فقط خرج استایل کرده بودن!

انگار خیلی یهویی مهاجرت کردی ب ی کشور فوق پولدار😑😂

علاوه بر اینکه باید چندین ملیون بدی شهریه باید دوبرابرشو بدی لباس و گوشی و این چیزا ک ی وقت توسطشون مسخره نشی

دوستم خیلی اعتماد ب نفس بالایی داره گوشیش سامسونگه میگف من روم نمیشه گوشیمو بیرون بیارم زنگ بزنم برا بابام بیا بریم بیرون زنگش بزنم،در همین حد هیچ تمرکزی انگار رو درس نبود،فقط ظاهر😑😑💔💔💔

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

منم همین کارو میخوام بکنمولی همه نیان میگن نهه ازاد خیلی گرونهواسه اب خوردن هم باید پول بدی😐اغراق ه ...

۲۰ تومنم نمیشه کارشناسی

دختر برادرشوهرم مهندسی قبول شد پارسال ۱۰ تومن بود شهریه ش امسال که سال دومه ۱۲_۱۳ میده .علوم انسانی کمتره شهریه ش نهایت ۳۰_۴۰ درصد نسبت به پارسال گرونتر شده باشه

هزینه ک بله منم از لحاظ هزینه گفتماصن از هزینه ک بگذره فشن شوعه ازاددیروز من با دوستم رفتم ک کاراشو ...

کسی که هدفش درس خوندن باشه به این چیزا فکر نمیکنع

این فکرا مال کسیه که دلش خوش باشه