2777
2789
عنوان

غذای نذری روکجاببرم پخش کنم

816 بازدید | 94 پست

موضوعی پیش اومده بود که خداروشکر حل شد به بهترین شکل ممکن ، به شکرانه ی این حال خوب میخام ۴۰ پرس غذااز رستوران بگیرم پخش کنم امانه فک و‌فامیل و دروهمسایه دلم میخاد بدم به افرادی که واقعا تو مضیقه هستن .

جایی باشه که ۴۰ نفر تو یه لوکیشن باشن ، پراکنده نباشن مثلا جوری نباشه برم خیابون به خیابون بگردم و یه دونه بدم به پاکبان یه دونه بدم به گلفروش چهارراه . چون غذاهاسرد میشه هم تا ۴۰ نفرو دونه دونه پیداکنم‌ و غذاشون تقدیمشون کنم خیلی زمان میبره تا غروب طول میکشه کجا ببرم بنظرتون 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

خب کدوم شهری؟ 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران

این تاپیک و بخون برو یکی از همین مناطقی که گفتن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5439942/کدوم-محله-تهران-فقیر-نشین-زیاد-داره

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببر دم بهزیستی

اینجا یکی از بهزیستی یه چیزایی گفت من کلا دیدگاهم عوض شده 

میگفت اصلا کمک ها به بچها نمیرسه و سرپرست بهزیستی همه رو برای خودش برمیداره☹️