2777
2789
عنوان

خانم کارمندی که شش صبح بچه را میده به مادرش هشت شب میاد دنبال بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 35 پست

بخدا من بخاطر دخترم دیگه سرکار من رفتم 

تو مدرسه معاون اجرایی بودم کارم تا ساعت ۲ بود ولی مادرم بچه رو قبول نکرد نگه داره 

من هم نشستم خونه تا دخترم ۷ سالش بشه بعد برم سر کار 

الان ۲ سالشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من بخاطر دخترم دیگه سرکار من رفتم تو مدرسه معاون اجرایی بودم کارم تا ساعت ۲ بود ولی مادرم بچه ر ...

مرخصی بدون حقوق گرفتی؟ از ۳ سالگی میتونی بذاری مهد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

دختر خالم اینکارو کرد سه تا بچه رو‌میداد ب مادرش چقد مادرش اذیت شد خونه نشین شده بود شده بود پرستار بچه بدون ریالی پول بگیرع شده بود وظیفش و الان بچه ها بزذگ شدن اصلا بقد ی قدر نشناس بودن با خالم  ک حد نداره

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

دختر خالم اینکارو کرد سه تا بچه رو‌میداد ب مادرش چقد مادرش اذیت شد خونه نشین شده بود شده بود پرستار ...

تقصیرخاله بوده،اگه ازاول سخت می‌گرفت بهش قدرعافیت ومیفهمید

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

من هر ماه میخواستم یه ربع سکه بدم به مادرشوهرم،ماه اول خریدم بردم بدم خیلی بهش برخورد،گفت بچه و نوهءخودمو نگه میدارم این کارا لازم نیست.ولی منم نمیتونستم قبول کنم چون خودمو بچه بالاخره زیر دین میرفتیم،دیگه نرفتم سر کار

عمم ۱۲ سال همینجور زندگی کرد،بچه هاشو مادربزرگم نگه داشت،غذا هم واسشون میپختعمم خیلی تو زندگیش جلو ا ...

من مادرم ۱۸ سال بچه ی خواهرم رو نگه داشت. خواهرم خیلی از نظر مالی جلو افتاد. بچه ی سه سالشو بیست روز مادرم نگه داشت اون رفت مسافرت خارج. الان وضع مالیش خیلی خوبه چون تونسته خوب کار کنه. 

اما به من که رسید مادرم گفت نمیتونم

منم از کارمندی بانک استعفا دادم. موندم خونه. بچه داریمو کردم. البته راضی هستم و خداروشکر که بچم رو خودم بزرگ کردم.

منم تا سه سالگی بچه اولمو پیش مادر و مادرشوهر میذلشتم ولی براشون مرتب کادو میخریدم بهشون میرسیدم بعدم رفت مهد

بچه دومم هم از اول پرستار گرفتم

ولی کارمو ادامه دادم

ایشالا ۳ سال دیگه هم بازنشست میشم

به شما اهانت کرده؟به شما چه که چقدر حقوقشو میده یا نمیده

به من نه

به خانم هایی که استخدام رسمی نیستن اهانت می کنه

میگه چجوری می تونید بیکار باشید

خیلی بد است آدم درس بخونه بعدا بیکار  باشه

مرخصی بدون حقوق گرفتی؟ از ۳ سالگی میتونی بذاری مهد

من از پنج ماهگی گذاشتم مهد کودک 

ولی به خودم اجازه نمیدم  بگم  خانم هایی که کارمند نیستن 

قصدشون راحت طلبی و..   است.

می دونم که هم پیدا کردن مهد کودک خوب سخته 

هم بعضی بچه ها تو مهد نمی مونن

فکر کنیم بعضی ها مادرشون مریض است

مادرشون از کار افتاده است

شرایط نگهداری از نوه  نداره

یا میتونه  قبول نمی کنه

بهتره یاد بگیریم وقتی خانمی با مدرک تحصیلی بالا می بینیم

بهش نگیم چجوری می تونی با این مدرک بالا خونه نشین باشی

دو روز دیگه شوهرت بیرونت می کنه و ...

حرف های رکیک و زشت نزنیم 

چ بگم والا خیلی ناراحت بود بیشتر از قدر نشناسی نوه هه

به نظرم طبیعیه بچه ها قدر نشناس نیستن نمیدونن مادرشون یا حالا هر کی بزرگشون کرده چقدر سختی کشیده برای همینه مامانا همیشه میکن مادر شدی میفهمی من خودم تا قبل مادر شدنم واقعا سختی بچه بزرگ کردنو درک نمیکردم

منم تا سه سالگی بچه اولمو پیش مادر و مادرشوهر میذلشتم ولی براشون مرتب کادو میخریدم بهشون میرسیدم بعد ...

منم شاعلم دخترم ۶ سالشه از چهارسالگی گذاشتم مهد 

الان ک بچه هات بزرگ شدن ناراحت نیستن از اینکه تو مهد میموندن؟