2777
2789
عنوان

خبر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
ممنون عزیزم.. سونو دادم ازمایش هامم دادم.. گفت برای بارداری مانعی نداره.. گرچه گفت پلیپ کوچیک داری و ...

خب خداروشکر مشکلی هم نداری خیلیم عالیه  انشالله که به زودی زودی نی نی دار میشی🥹، منم ماه اول دنبال علائم بودم خودمو دیوونه کردم با علائما ، که من حامله ام حتما ، ولی پریود شدم قشنگ خورد تو ذوقم ، ولی ماه بعدش اصلا به هیچی فکر نکردم و البته اصلا فکرشم نمیکردم که حامله باشم چون تمام علائمام مثه زمان پریودم بود منتظر بودم که بشم که نشدم😁 اصلا دنبال علائما نباش ... فکرتم آزاد کن ، بدون استرس باش ..

آره عزیزم من یه آزمایش کامل دادم هم سونو واژینال 

۲۹سالمه 

خب خداروشکر مشکلی هم نداری خیلیم عالیه انشالله که به زودی زودی نی نی دار میشی🥹، منم ماه اول دنبال ...

امیدوارم سالم و سلامت نی نی ت بدنیا بیاد.. بسیار هم عالی.. ممنونم ازت   

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو راهی خیلی سختیه

من سر قبلی م که از دستش دادم تا جواب مثبت شد به خانواده ها و دوستام گفتم ولی متاسفانه نموند برام، ولی خب همونایی که می دونستن خیلی خیلی کمک حالم بودن هم جسمی تو سقط و هم روحی

این سری بعد از اینکه قلبش تشکیل شد به خانوداه ها گفتیم

الانم که رفتم انتی به همکارام و مدیرم گفتم که هم بدونن مرخصی زایمان در پیش دارم و هم تو شرکت هوامو داشته باشن. 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو راهی خیلی سختیهمن سر قبلی م که از دستش دادم تا جواب مثبت شد به خانواده ها و دوستام گفتم ولی متاسف ...

عزیزم انشالله به سلامتی این دوران و بگذرونی و زایمان خوبی داشته باشی

راستش منم نگفتم تحمل کردم سونو قلبشو انجام بدم بعد که خیالم راحت شد بگم

من چون افتادم لکه بینی به خانوادم گفتمولی بقیه نمیدوننمیگن تا سه ماه به کسی نگید

من چون خونه مامانم خارج از تهرانه ، همه شک کردن ، الان ۲ماهه نرفتم ، چون تهوع دارم اصلا نمیتونم جایی برم ، ولی بازم تحمل کردم نگم تا زمانی که دکترم بگه

من چون خونه مامانم خارج از تهرانه ، همه شک کردن ، الان ۲ماهه نرفتم ، چون تهوع دارم اصلا نمیتونم جایی ...

عزیزم پس اگه نزدیکت نیستن نگو

منم جایی نمیرم چون ب شدت تهوع دارم

هی همه میگن چرا نمیای هربار ی بهونه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم پس اگه نزدیکت نیستن نگومنم جایی نمیرم چون ب شدت تهوع دارمهی همه میگن چرا نمیای هربار ی بهونه

منم مثه شمام ، مامانم میگه چرا نمیای میگم کار دارم ، جایی میخوام برم ، کمرم درد میکنه ، حالم خوب نیس 

هر سری یه بهونه