2777
2789

داشتم چندتا تاپیک میخوندم که سر بچه هاشون بود که همش چیز میخوان و عادت کردن چندتا هی اومدن بیخود کردین بچه دار شدین 

خب طرف چون پولدار نیست بچه نیاره

یا یه زمانی دستش به دهنش رسیده بچه اورده الان همه توقعاتشونا نمیتونن براورده کنه

کاش یکی بگه بچه های الان خیلی پرو و پرتوقعن

اره موافقم بعضی بچه ها رو لوس بار میارن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درست میگید ولی بعضیا هم درست یگن همسایه مادربزرگمینا ما بهشون غذا میدیم بشتر اوقات انقد وضعشون بده بعد سالی یدونه میندازه میگه دولت بهمون گفته پول میده:/

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

تا پول نداره بچه نیارهاختیار پایین تنه شونو ندارن؟

ببین الان مثلا شاید ی خانواده پول نداره برای بچه هاش ایفون بخره. خو بچه نباید میاورده؟ بعضی انتظارات بچه ها مطابق هانواده شون نیس و بالاعه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

بچه حاصل تربیته عزیزم وقتی بچه بی حساب کتاب هه چی در اختیارش باشه میشه پر توقع من دخترم و میبرم مغازه از اول بهش گفتم تو هر خرید خونه میتونی یه چیزی واسه خودت بخری حالا انتخاب با خودته همین رویه رو در پیش گرفته میدونه قانونه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
ببین الان مثلا شاید ی خانواده پول نداره برای بچه هاش ایفون بخره. خو بچه نباید میاورده؟ بعضی انتظارات ...

ایفون دیگه انتظار زیادیه ولی بنده تا نتونم نیازای بچه مو براورده کنم بچه نمیارم

آقایون ریپلای نزنن اه اه

آدم واقعا نمیدونه قراره چطوری یهو زندگیش زیرو رو بشه ممکنه یه اتفاق نابهنگام آدمو از عرش بزنه زمین برای همین نباید به بقیه سرکوفت زد ولی اونا که وضعشون بشدت خرابه بهتره خودشون عاقل باشن و تا بهتر شدن شرایط بچه نیارن هرچند معتقدم ادم فقیر ممکنه یه روز پولدار بشه ولی آدم بیشعور بیشعور باقی میمونه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آدم واقعا نمیدونه قراره چطوری یهو زندگیش زیرو رو بشه ممکنه یه اتفاق نابهنگام آدمو از عرش بزنه زمین ب ...

اخه طرف حالا بچه دار شده اینجای زندگی کم اورده اومد دردل کنه زخم میزنن بهش خب زمین گرده خودتم گرفتار میشی انوقت میفهمی

همه ی حرفاتون درست ولی اگه پول نداره و بدون فکر به آینده بچه آورده دیگه نباید غر بزنه از شرایطش ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦