2777
2789
عنوان

بی حال و خستم مامانمم رومخنه

53 بازدید | 7 پست

اینقدر بی حالم که نمیتونم از جام پاشم از این طرفم مامانم رو مخمه‌ قهر کرده چون هر بار گند میزنه و دعوا میکنه انتظار داره من هیچ ناراحت نشم انگار من سنگم دل ندارم انتظار داره هر شر و وریو تحمل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که واقعا دیگه نمیکشم از دست این بچه بازیاش

بچه بازیاش چیهه ما دیشب تو عروسی بودیم یه نفر و دیدم که همیشه تو عروسی ها مست و حسابی میرقصه من با دیدنش خندم گرفت ولی جلو خندمو گرفتم مامانم محکم زد تو شونم این چه ادعا اطفاری در میاری از خودت میخوای بش پا بدی دختر باید مغرور باشع بعد چی منو اون کم کم 30 متر باهم فاصله داشتیم:/

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

بچه بازیاش چیهه ما دیشب تو عروسی بودیم یه نفر و دیدم که همیشه تو عروسی ها مست و حسابی میرقصه من با د ...

اینجوری برا منم پیش اومده کلا من اسم یه پسرو جرعت نیست بیارم دیگه فکر میکنه که اررره‌ ... ولی الان بیشتر عصابم از رفتارای بچگانش‌ خرابه نمیدونی چکار میکنه انتظار داره من سکوت کنم تا جایی که میتونه فحش بده خودشو خالی کنه بعد من ناراحت نشم😐 

اینجوری برا منم پیش اومده کلا من اسم یه پسرو جرعت نیست بیارم دیگه فکر میکنه که اررره‌ ... ولی الان ب ...

بخدا فک میکنم من عاشق ماشقم استغفرالله اسم ی جنس نر بیارم بعد منم همش فحش و ناسزا بعد من کافیه بگم بسه یا ساکت شو ویییییی  میکنتش غشغرق

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)