2777
2789

یکی از بچگی تو ناز و نعمت بزرگ میشه تو بهترین شرایط  بزرگ میشه و  ازدواج میکنه به راحتی بچه دار میشه‌...بدون هیچ تلاشی هر چی دوس داره بدون دغدغه میخره ،میخوره، میپوشه، یکی هم از بچه گی تو سختی بزرگ میشه و زندگیش همینجور کسالت بار میره جلو و با یکی بدبخت تر از خودش ازدواج میکنه...اگه یه روز بمیرم و با خدا روبه رو بشم حتما به خودش شکایت خواهم کرد دل من بدجور سوزونده

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

فرق میذاره اما حکمتشو خودش میدونه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من به اون دنیا هم باور ندارم چه برسه بخوایم خدا رو ببینیم هر کار خواست سرمون آورد هیچ بازخواستی هم براش نیس اون ما رو زجر میده و بازخواست میکنه به جایی رسیدم که برامم مهم نیست 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

تو دنیا هیچ چیزی عادلانه تقسیم نشده،اما هرکدوم حکمتی داره که ما ازش بی خبریم

گاهی وقتها که بعضی چیزا خیلی فشار میاره به ادم،به خدا گله میکنم چرا اینجوریه؟اما باز میبینم خیلی چیزای دیگه هم هست که به خاطرش شکر نکردم،باز میگم خدا یا منو ببخش،به داده و نداده ت شکر

یه بار با مامانم درد دل میکردم،گفت هرکس از این دنیا یه سهمی داره،واقعا هم اینطوره،سهم بعضیا بیشتر و سهم بعضیا کمتره!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....