2777
2789
عنوان

نمیتونم به شوهرم اعتماد کنم 😭😭

231 بازدید | 19 پست

خیلی دروغ گفته تقصیر من نیست 

مثلا گفتم کجایی گفته سرکار در حالی که مادرش جایی داشت میرسوند 

میگم کجا میری میگفت سرکار ولی میرفت مادرش جایی برسونه 

خیلی فکر و خیال میکنم و اذیتم 

الان هم میگه سرکارم 

ولی دلم آشوب همش فکر میکنم داره منو میپیچونه یا خونه مادرش 😭😭😭

حالم خیلی بد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته میفهمم من تو موضوع دیگه ای با شوهرم درگیرم ولی کلا برا آرامش خودم بیخیالش شدم

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

بگو منم ببر خونه مامانت

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

غصه نخور همه مردها دروغ میگن 

اصلا بی‌خیال بگیر 

منم می‌دونم دروغ میگه .

اما دیگه باید یکم خودمون رو به بی‌خیالی بزنیم واگرن دیوونه میشیم 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
سخته میفهمم من تو موضوع دیگه ای با شوهرم درگیرم ولی کلا برا آرامش خودم بیخیالش شدم

وای نمیتونممممم

مامانم فوری میفهمه ناراحت میییشه فعلا نامزدم دارم میمیرم  

خوبه میدونی پیش مادرشه 

لابد زیاد حساسیت نشون دادی که ابنطوری مخفی میکنه 

اومد بگو مامانت اینا چخبر 

یا وقتی مطمعنی داره میره پیششون بگو سلام برسون و هیچ حساسبت دبگه ای نشون نده 

بزار بدونه میدونی میره پیش اونا و قشقرق ب پا نمیکنی 

اینطوری مشکل دروغ گوییش حل میشه

بعدا رو اینکه چرا میره یا زیاد میره کار کن 

وای نمیتونممممممامانم فوری میفهمه ناراحت میییشه فعلا نامزدم دارم میمیرم

اگه سختت هست شرایط بهش حالی کنی یجوری که نمیتونی این اخلاقش کنار بیای 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی