2777
2789
عنوان

مشهدی های گرامی بیاین کمک لطفا

98 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

مراکز خرید سیسمونی درمشهد کجاست؟ جاهایی که تقریبا همه چیز داشته باشه و قیمت مناسب باشه.

روزای تعطیل هم باز هستن؟

ممنون

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

سرویس چوب تو کامیاب داره...دقیق نمیدونم کجا میشه بزن تو گوگل مپ بیاد برات

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
سرویس چوب تو کامیاب داره...دقیق نمیدونم کجا میشه بزن تو گوگل مپ بیاد برات

مرسی  

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم بگم دوستای مشهدیم اگر حرم رفتین التماس دعا😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
سرویس چوب ویرانی هم داره روزای تعطیلم بازه

ممنونم. اونجا قیمتا بالا نیست؟  

ممنونم. اونجا قیمتا بالا نیست؟    

نمیدونم من قیمت نپرسیدم ولی تنوع بالایی داره

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
اومدم بگم دوستای مشهدیم اگر حرم رفتین التماس دعا😊

محتاجیم به دعا عزیزم  

نمیدونم من قیمت نپرسیدم ولی تنوع بالایی داره

مرررسی  

پاساژ فردوسی چهارراه خسروی،ولی یکم گرونه

ممنون عزیز  

سلام به غیر از سرویس چوب بقیه ی وسایل رو بازار فردوسی ،فاز یک ،طبقه ی پایین کامل داره هم ایرانی،ه ...

ممنووووون. لطف کردی  

١٧ شهريور پاساژ حرير و ابريشم فقط مخصوص سيسموني هست.،جمعه ها هم بازه

مرسی عزیزم