2777
2789

اونایی که ازدواج کردن و گیر ادم نادرستی افتادن و خیلی هاشون راهی برای طلاق گرفتن ندارن حالا یا بخاطر نداشتن حامی یا ترس از تنهایی یا ترس از ابرو واقعا خیلی سخته مخصوصا اون خانوم هایی که از طرف شوهر هاشون بی محلی و سرد بودن میبینن خانومایی که خیانت میبینن و مجبورن بمونن بخاطر بچشون 

چقد ما خانوما گناه داریم واقعا ❤️‍🩹❤️‍🩹

مرد اگه فشاری روش باشه مثلا خانومش بهش بی محلی کنه یا خیانت یا طلاق میده یا میره سراغ یکی دیگه ولی ما خانوما اینکارو هم نمیتونیم بکنیم چون روحیه حساس ترین داریم دلسوز تریم ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

به فکر خودت باش نمی خواد دلت بسوزه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت آقایون باکیاخیانت میکنن؟باهمجنس خودمون

درسته ولی من منظورم اون عده از خانوم هایی بود ک تو خونشون هستن از همه جا بی خبر یهو میبینن مثلا شوهره تغییر کرده سرد شده یهو دستش رو میشه خیانت کرده

درسته ولی من منظورم اون عده از خانوم هایی بود ک تو خونشون هستن از همه جا بی خبر یهو میبینن مثلا شوهر ...

آره درسته،منم میفهمم مردی داره خیانت می‌کنه خیلی دلم برازنش میسوزه،اون تو خونه درحال بسوزوبسازوبچه داری،مردهم اونجوری

خیلی هاشون نمیخان ولی مجبورن یا بخاطر بچه یا بخاطر نداشتن کسی ک حمایت شون کنه مثلا پدری برادری جلو ش ...

هرگز از این حرف میگن بخاطر بچه مجبور شده بمونه خوشم نمیاد اون بچه داره کلی آسیب میبینه از طرف پدر سمیش یا مادر سمیش حضانت رو بگیرن و زندگی جدید شروع کنن