2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان مردا شعور داشته باشید نیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 6583 بازدید | 130 پست
نههه...۱۰ساله با همیم...اولا خوب بود...الان ۲ سالی هست اینطوریه

چقدر عجیب!!

به همسرم امیدوار شدم.شبی که عقد کردیم اومد خونه ی ما خوابید من از خستگیه زیاد بیهوش شدم همسرم تا صبح ۴،۵ بار دستشویی رفت😂حالا خوبه فقط خوابیدم اصن کاری نکردیم انقدر دستشویی لازم شده بود

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐

عزمزم بدون استفاده از چیزی ودر حالت طبیعی معاشقه میتونه خودشو کنترل کنه ولی دخول نهایتا ۳،۴دیقه بیشتر نمیتونه شوهرشما دیر انزالم  هست،خودت میخای طولانی تر بشه تنها راهش قرص یا بی حسی 

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
دارم فک میکنم قدیما که اینترنت نبود این حرف ها کجا مطرح می‌شد!چرا این موضوعات داره روز به روز بولد ت ...

قبلا هرکسی هرچیزی داشت راضی و قانع بود

فانتزی مانتری ها از همین اینترنت به زندگی ها رسوخ کرد

خب چرا میزنی 🤣تفکر ما فرق داره من‌ میگم ده دقیقه زودهشما میگید طبیعی هستدعوا نداره

نه خب ببین داری میگی درمان زودانزالی

بعد میگی بیچاره رو میخوای ببری دکتر

بعد میگی تفکرمون فرق داره. بحث تفکر نیست که، تعریف علمی داره!

خب چرا میزنی 🤣تفکر ما فرق داره من‌ میگم ده دقیقه زودهشما میگید طبیعی هستدعوا نداره

آخه همه دارن بابت زود انزالی راهکار میدن😂😂باید یه چیز بگن که خیلی طولانی شه وگرنه اون بیچاره خیلیم تحملش بالاست ده دیقه 

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
نه خب ببین داری میگی درمان زودانزالیبعد میگی بیچاره رو میخوای ببری دکتربعد میگی تفکرمون فرق داره. بح ...

آره قبول دارم 

خب من فکر میکنم ده دقیقه زود انزالی هست

تایم درست ۲۰ دقیقه هست

شفای همه بیماران صلوات 

آره قبول دارم خب من فکر میکنم ده دقیقه زود انزالی هستتایم درست ۲۰ دقیقه هست

نه عزیزم مطمئن باش هیچ آدم سالمی بدون استفاده از چیزی نمیتونه اینقد

قبلا هرکسی هرچیزی داشت راضی و قانع بودفانتزی مانتری ها از همین اینترنت به زندگی ها رسوخ کرد

کامنتش رو پاک کرد

داشتم می نوشتم:

تو جمع خاله زنکا!

همه از همه چیز هم خبر داشتن

چرا فکر می کنید قدیما مردم اوکی بودن؟

همه چی بود فقط رسانه نبود

همین الانم کم نیستن خانمایی که از جزییات روابط خصوصی شون واسه هم تعریف می کنن متاسفانه

من زیادی بچه مثبت بودم الانشم برلم سوال بود روم هم نمیشد از کسی بپرسم اینجا یاد گرفتم بخدا بچه نیستم ...

یعنی فکر میکنی ارضا میشه بعد بزرگ میمونه اون زود به حالت نعوظ برگردونده ندیدی خخخ 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم