2777
2789
نه بلند کننده اسی مشکی هست که دو کاره اس یعنی هم حجم میده هم بلنده کننده اونو بخر اصلشو گیر بیار الب ...

اصلش چ قیمته و از کجا میشه فهمبد اصلع،

به امید رسیدن به دو تا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اصلش رو بخری فوق العاده اس من دو ساله که دارمش حاضر نیستم حتی ریملای دیگه رو امتحان کنم از بس عا ...

همین اسنس مشکی؟؟

عزیزم از کجا بفهمم اصله ؟؟؟اصلش قیمتش چنده لااقل از این طریق بفهمم؟

به امید رسیدن به دو تا 

اصلش چ قیمته و از کجا میشه فهمبد اصلع،

اینو حقیقتا نمیدونم شنیدم استفاده نکردم ، اون روز خواستم بخرم یکی داشت و کلا انگار خشک بود

ولی قیمت ۴۰۰ خورده اییه

میگن باید ببینی نوشته های انگلیسش زیاده اگه زیاده اصله 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

همین اسنس مشکی؟؟عزیزم از کجا بفهمم اصله ؟؟؟اصلش قیمتش چنده لااقل از این طریق بفهمم؟

آره اسنس مشکی 

ببین چند تا نشونه اصل بودن داره که بزنی تو اینترنت برات بالا میاره قیمتش هم نباید زیر ۴۰۰ یا ۳۵۰ هزار تومن باشه 

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

ایزودورا بزنی اسنس رو دیگه قبول نداری فوق العادس

الان موندم واقعا بین دو انتخاب 

دوست دیگمون گفت اسنس عالیه دو ساله میزنم و سمت ریمل دیگه نرفتم 

تمیدونم چ کنم

به امید رسیدن به دو تا 

الان موندم واقعا بین دو انتخاب دوست دیگمون گفت اسنس عالیه دو ساله میزنم و سمت ریمل دیگه نرفتم تمیدون ...

من اینست هم زدم ولی ایزودورا عالیه چهار سالی میشه استفاده میکنم

من صورتی دارم راضیم

خیلی بلند نمیشه مژه ها؟

برا دانشگاه بخرم بزنم خیلی تو چش نیس؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾