2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مباد بغلم کنه اونطوری حس میکنم نمیتونم نزدیکش بشم

انتخاب خودتون بوده یا سنتی ازدواج کردید؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
یعنی چی به شکل حیوانات چشم بصیرت پیدا کردی ؟

😐😂 فکر کنم به درجه ی بالایی از عرفان رسیده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

منم به خاطر pcos این جوری بودم،مکمل اینوزیتول یه مدت مصرف کردم واقعا خوب بود خون پریودیمم بیشتر شد و رحممو گرم کرد

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

برای تنبل تخمدان باید سبک زندگیتو تغییر بدی حالا من یه کانالی می‌شناسم توی ایتا رایگانم هستش کلا پرباره رحم و سلامتش و ایناست چند بار تا حالا به نی نی سایت ا دادم آدرسشو

خواستی لینکشو برات تو پی پی بفرستم