2777
2789
عنوان

بیماری پدوفیلی همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 35 پست

چقدر خوب توضیح دادی اینجا اگه خواستگار با خانم ده سال بیشتر اختلاف سنی داشته باشه بهش برچسب پدوفیلی میزنن و فقط همین درک رو دارن 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممونم بابت آگاهیتون زیبا بود🤍

من خودم ی مادرم و ب شدت میترسم و این تنها چیزیه ک خیییییلی بهش اهمیت میدم و بجز چشمام ب هیچ کسی اعتماد ندارم الی پدر مادرم 

دوست دارم عشقم 😍

ممنون ازتون من همیشه حواسم هست امیدوارم همه آگاه بشن مراقب بچه ها باشیم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بارها و بارها در کودکی شاهد این افراد بودم حالا دخترم بدون من اجازه من حق بیرون رفتن از خونه در حد ی ...

بهترین کارو میکنی روزی دخترت میفهمه این همه سخت گیری چقدر ب نفعش بوده

دوست دارم عشقم 😍
بهترین کارو میکنی روزی دخترت میفهمه این همه سخت گیری چقدر ب نفعش بوده

الان خیلی ناراضیه می گه ۱۱ سالمه می خوام برم با دوستام مسجد یا کلاس اجازه نمی دم چون دلم نمی خواد چیزایی که من دیدم رو ببینه 

الان خیلی ناراضیه می گه ۱۱ سالمه می خوام برم با دوستام مسجد یا کلاس اجازه نمی دم چون دلم نمی خواد چی ...

زندانیش نکن ولی مراقبش باش مثلا خودت ببر بیارش.... خونه دوست هم اصلا تا ب سن قانونی نرسیده نزار بره بخدا قسم شرایط سخت شده وگرنه مگه ما هم بچه نبودیم یکسره خونه اینو اون بودیم ولی الان اینقد زمونه خراب شده آدم ب چشماشم نمیتونه اعتماد کنه

دوست دارم عشقم 😍
دقیقا به عمو و دایی و هیچ کس اعتماد نکنید من خودم شاهد یه نفر بودم که به برادر زاده ۱۱ ساله خودش نظر ...

بله متاسفانه یکی از آشنا های ما هم از طرف عموش مورد آزار جنسی قرار گرفت و ب شدت آسیب دید الانم ک بزرگ شده بازم درگیره کودکیشه 

دوست دارم عشقم 😍
زندانیش نکن ولی مراقبش باش مثلا خودت ببر بیارش.... خونه دوست هم اصلا تا ب سن قانونی نرسیده نزار بره ...

خودم می برم می گه با دوستام بهتره بیشتر خوش می گذرد بزرگ شدم می تونم از پس خودم بر بیام ولی اجازه نمی دم اصلا واقعا جامعه خیلی فاسد شده تو همین می نی سایت یه خانم می گفت در سن ۱۵ سالگی پدرم آزار جنسی می داد

من خودم ی مادرم و ب شدت میترسم و این تنها چیزیه ک خیییییلی بهش اهمیت میدم و بجز چشمام ب هیچ کسی اعتم ...

درسته زمونه خوبی نیست ... 

هیچی از هیچکس بعید نیست

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

پروفیل فقط اون مردای ۳۰ به بالا که میرن خواستگاری دختر زیر ۱۸ سال :(

باز اون زیر ۱۸ کودک نیست، و خودش می‌تونه به خواستگار بگه آره یا نه، ولی اون بچه های بدبختی که قربانی این چیزا میشن تو سن ۱۲-۱۳ چی

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

پروفیل فقط اون مردای ۳۰ به بالا که میرن خواستگاری دختر زیر ۱۸ سال :(

این اسمش پودوفیل نیست اما خب درواقع درست هم نیست، مثلا دیگه ۲۳ با ۳۰ خیلی بهتره حداقل، البته بستگی به فرد هم داره که قیافه و اخلاق چطور باشه، یا اینکه این بازه چی باشه، مثلا همین فاصله سنی تو سنای بالاتر کمتر به چشم میاد، البته زیر ۱۸ دیگه نه واقعا، چون کلا درست نیست، ازدواج دیگه واقعا بالای ۲۰

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•