2777
2789

یازدهمم بابا منه بدبخت یکی دو بار مقنعم افتاده پایین ولی دیگه بهم گفت مواظب باشم اصلا نذاشتم بیفته بعد حالا مامانم اومده بود ببرتم دکتر برگشته جلوش میگه این خیلی مقنعش میفته یه بار دیگه بشه پروندشو میدم دستش:/وای عجب آدمیه من حتی بهش گفتم چشم دیگه نمیذارم فلان ولی این باز اومده جلو مامانم منو ضایع میکنه مامانمم خیلی ناراحت شد اعصابم خورد شد😭😭مامانمم خیلی اذیت میکنه میگه باید همه جا حجابتو رعایت کنی ولم کنینننن:/

بگو گمشو بابا مگه نامحرم تو مدرسه اس

حالا تموم مشکلات بچه ها حل شده فقط حجابشون مونده

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال دختر مدرسه منم همینه عقده ایا به لباسم گیر دادن که وای کوتاهههه لباسم تا رو زانوعهههه کلا مرض ...

اخ جلوی مامانم نمیخوام دستش آتو بدم الان تا چند ماه اینو میاره تو دعواها زیاد با خانوادم اوکی نیستم تازه سنتی هم هستن

معاون مدرسه من حتی به اینکه ی خورده آستینتو میزدی بالا هم گیر میداد و دوزادهمم رفتیم چون دبیرامون مرد بودن بعد زنگ تفریح ی دور کل کلاسا رو چک میکر بعد دبیر هارو میفرستاد😂

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

اخ جلوی مامانم نمیخوام دستش آتو بدم الان تا چند ماه اینو میاره تو دعواها زیاد با خانوادم اوکی نیستم ...

ای میدونم چی میگی حالا این معاون عقده ای نمیشه کاریش کرد تا چن وقت دم پر مامانت نشو 

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!

یعنی عقده ای تر از کادر مدرسه ندیدم 

دختر منم کلاس دوازدهمه یه ضد آفتاب میزنه فقط بعد مدیرشون ساعت ۸ صبح زنگ زده به همسرم که دخترتون با آرایش میاد موهاش بیرونه و فلان. شوهر منم حساااس. مدیر به شوهرم گفته فقط دختر شما اینجوریه 😐حالا همسرمم گیر داده بود دخترم ترک تحصیل کنه آبرومونو نبره😐

این دو سالم شل کن بگذره فکر نکن بهش اگه گلوتم اذیت میکنه ی خورده با بشکاف شلش کن بعد موقع سر کردن ی ذره لبه هاشو تا کن که نیفته

در مورد خانوادتم سعی کن زیاد باهاشون بحث نکنی چون معمولا حتی اگه حق با توهم باشه باز مقصر میدوننت اگه خیلی اذیت میشی تلاشتو بکن ی شهر دیگه قبول شی

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

عقده ای ترین موجودات دنیا همین معاونای مدرسه هستن کلا کارشون همینه و حقوق میگیرن تا به لاک ناخن و حجاب گیر بدن

من خیلی ساله مدرسه ای نیستم الانم وقتی بدون حجاب تو خیابونم و معاون دبیرستانمو میبینم با غرور بهش سلام میکنم😂😆🖐

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘