2777
2789
عنوان

کات کردم باهاش

77 بازدید | 13 پست

سلام خانوما باهاش کات کردم خیلی بهم دروغ میگه با اینکه بهش گفتم عزیزم من متوجه ام چی درسته چی اشتباهه لطفا بهم دروغ نگو هرکار میکنی بکن ولی بهم بگو لطفا اما اون.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خوب نیست نمیدونم چکار کنم همش بی تابی میکنم و دلم میخاد بهش پیام بدم

بزار یچی بهت بگم من هزار تا پسر دیدم که به همشون فرصت دادم و منو تا نابودی کشوندن فرصت دادن بزرگترین اشتباهه که هیچ وقت طرفو آدم نمیکنه 

بیا بغلم بهش فک نکن لیاقتتو نداشته دختر خوب🫠

😫خیلی دلم میخادش با اینکه همش بهم دروغ میگه اونم به گفته ی خودش عاشقمه و بهم ثابت شده آخه چرا اینطور رفتار میکنه که از چشمم بیوفته 

😫خیلی دلم میخادش با اینکه همش بهم دروغ میگه اونم به گفته ی خودش عاشقمه و بهم ثابت شده آخه چرا اینطو ...

ببین کسی که دوست داره کاری نمیکنه که اصلا لازم باشه بهت دروغ بگه 

به اینن فک کن فردا باهاش ازدواج کردی بچت یه دروغگو مث اون میشه حتی تو لیاقت پرنسس بودن برای مردی که راستگوعه رو از دست میدی اینا هیچی

اوکی گریم 2 بار غیر عمد دروغ گفت چرا دوباره ادامه داده فک نمیکرده میفهمی حالت بد میشه 

اون حتی پشیممون هم نیست اگه بود اصلاح میشد بهش فک نکن 

چند سالته؟

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!

ببین کسی که دوست داره کاری نمیکنه که اصلا لازم باشه بهت دروغ بگه به اینن فک کن فردا باهاش ازدواج کرد ...

دارم داغون میشم اومدم اینجا با خانما حرف بزنم ببینم حالمو خوب میکنن😫😫

۱۸ 

دارم داغون میشم اومدم اینجا با خانما حرف بزنم ببینم حالمو خوب میکنن😫😫۱۸

ادم که بخاطر یه بزکوهی دروغ پو حال خودشو بد نمیکنه 

خوبه که بجاش درس بخون یه حرفه یاد بگیر پیشرفت کن

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!