2777
2789

منظورت کتاب های قلم چیه یا ازمون هاش؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید آموزشی بزنی

آزمونا معمولا یا سوال ترکیبیه با همون فصل یا فصلای دیگه و تستاش از سطح خیلی معمولی نیست و بیشترش سخت یا متوسطه که تو آموزش اولیه خوب نیست و بدتر خستت میکنه

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

حوصلم نمیکشه واقعا نمیشه بنظرت فقط ازمون؟

چندمی؟

میتونی اینکارو کنی ولی منتظر نتیجه عالیم نباش گلم.

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

ازمون هاکلا کتاب اموزشی نمیخوام بزنم

نه اصلا بدرد نمیخوره اینجوری

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

دهم😂اخه چرا

خب پس هنوز اول راهی 

عزیزم منبع آموزشی زدن واجب تره تا آزمون زدن

یک کتاب تست خوب بخر برای هر درس همون رو پیش ببر

اگه هدفت هم جدیه و دانشگاه خوب که از الان آزمون شرکت کنی عالیه

ولی واقعا منطقی و اصولی نیست فقط آزمون بزنی عزیزم

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883