2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه بریدم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=398480203]سه ملیون نقفه کجاشو میگیره 

اولا بهتر از هیچیه دوما نشون میده که اسی برای خودش ارزش قاعله سوما وقتی پدر حالت عادی پول خرج بچه ش نکنه همین سه تومن هم براش سنگینه و یاد میگیره مثل ادم مسوولیت بچه ش قبول کنه .بعدشم سه تومن بیشتر تعیین میکنن .برای بچه ۱۲ ساله نفقه ۴۳۰۰ تعیین کردن پارسال

[QUOTE=398480203]سه ملیون نقفه کجاشو میگیره اولا بهتر از هیچیه دوما نشون میده که اسی برای خودش ارزش ...

والله خواهر شوهر من سه تا بچه داشت برای خودش چار تومن ، برای بچه هاش هم نفری سه تومن نفقه بریدن 😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

والله خواهر شوهر من سه تا بچه داشت برای خودش چار تومن ، برای بچه هاش هم نفری سه تومن نفقه بریدن 😐

چقدر بد😔تو شهر کوچیک هستن؟کارشناس صدجور بالا پایین میکنه متاسفانه نفقه تعیین کنه انگار قراره از جیب خودش بده 

منم خیلی سختی کشیدم همه گفتن جداشو ولی هر چقد بدبختی باشه میکشم ولی جدا نمیشم به خاطر بچها

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
چقدر بد😔تو شهر کوچیک هستن؟کارشناس صدجور بالا پایین میکنه متاسفانه نفقه تعیین کنه انگار قراره از جیب ...

نه کوچیک هم نیست خود شهر اراک 

عاره متاسفانه💔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اکثر موارد زنا تا لحظه اخر دووم میارن و تحمل میکنن مگه اینکه به ته خط برسن و طلاق بگیرن. بعدم برای اینکه بابائه خیلی خوشبحالش نشه و تنها و راحت زندگی کنه و مجدد ازدواج کنه و  .... بچه رو میدن گردن بابائه. به خاطر لج و لجبازی بچه طفلی این وسط بی گناه قربانی میشه

منم مثل شما دعواهای پدر و مادرم و دیدم اونم زیاد طوری که تا الان تاثیراتش روم هست...چندبار مامانم به فکر طلاق افتاد ولی بخاطر من طلاق نگرفت...من اونموقع سنم کم بود...بزرگتر که شدم دیگه درک میکردم شرایطو...میدیم مقصر بیشترشون بابامه و مامانم بخاطر من مونده و چقدر فداکاری کرده‌...خب اونم حق زندگی داشت و نباید بخاطر من از خودش و آرامشش میگذشت به همین دلیل خودم بهش پیشنهاد دادم طلاق بگیره و زندگیشو بسازه...خب اینهمه سال اون بخاطر من فداکاری کرد بسه دیگه...چون بچه دار شده از یه آدم اشتباه دیگه بخاطر بچه که نباید یه عمر بیخیال زندگی آروم بشه...مامانم قبول نمیکرد اونقدر اصرار کردم بالاخره قبول کرد...الان من که نگاه میکنم و میبینم حالش خوبه حالم منم خوب میشه...وقتی میدیم تو اون زندگی اذیت میشه منم عذاب میکشیدم...درسته الانم شرایطم سخته و از بقیه حرف میشنوم ولی هیچوقت پشتشو خالی نمیکنم و ازش حمایت میکنم...کسی حرفی میزنه زود میشونمش سرجاش🥰

☔️⛈️🌈
منم مثل شما دعواهای پدر و مادرم و دیدم اونم زیاد طوری که تا الان تاثیراتش روم هست...چندبار مامانم به ...

شما با کی زندگی میکنید الان؟

اخه مادرا هم اگه سختی بچشون رو بعد طلاق ببینن بازم حالشون خوب نیست

اگه از جای بچه مطمئن باشن خوبه

شما با کی زندگی میکنید الان؟اخه مادرا هم اگه سختی بچشون رو بعد طلاق ببینن بازم حالشون خوب نیست اگه ا ...

من الان دیگه ازدواج‌کردم و خونه خودمم...قبلا با مامانم زندگی میکردم چون پیش بابام نمیتونستم بمونم...من اصلا نه به بقیه نه به مامانم نشون ندادم که سخته برام البته سختم نبود فقط حرفای بقیه اذیتم میکرد که اونم فهمیدم نباید نقطه ضعف بدم دستشون جوابشونو دادم و بهشون نشون دادم که از شرایط کاملا راضیم و اصلا ناراحت نیستم...همیشه پیش مامانم موندم و گفتم که بهترین تصمیمو گرفته...من هیچوقت نمیتونم تحمل کنم که یکی بخاطر من سختی بکشه و من راحت زندگی کنم...

☔️⛈️🌈
من الان دیگه ازدواج‌کردم و خونه خودمم...قبلا با مامانم زندگی میکردم چون پیش بابام نمیتونستم بمونم... ...

انشاالله خوشبخت باشی تو زندگیت. بچه ها پیش مامانا زندگی بهتری خواهند داشت به نظرم. البته استثنا هم داره .  ولی بعضی مامانا واقعا شرایطش رو ندارن.