2777
2789

بنظر من دهه چهارصدیا توی نسل فهمیده تری دارن بزرگ میشن

هیچوقت دهه نودیارو نتونستم کنار بیام باهاشون😕بنظرم از اونور بوم دارن میفتن

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

بنظرم این دهه خیلی جالب و مورد تایید ترن . 

البته هر دهه خوبی های خودشو داره . 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین دهه چهارصدی الان چهار سالشه 

اونوقت از کجا فهمیدید دارن فهمیده بار میان؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

400

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

هر نسلی ادمهای متفاوت داره 

اصلا نمیشه بر اساس دهه گفت شخصیت ادمها چطوره 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

هیچکدوم من از دوتاشم دارم پسربزرگم دهه نودی هستش ب شدت زود رنج هستش کنار اومدن باهاش خیلی سخته پسر کوچیکم هم دهه ۴۰۰ هستش به شدت سرتق و لجبازه و حرف حرفه خودشه،هیچ کدوم ب ما که دهه ۷۰ هستیم نمیرسه

بزرگترین دهه چهارصدی الان چهار سالشه اونوقت از کجا فهمیدید دارن فهمیده بار میان؟!!

چون پدر مادرشون فهمیده هستن

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

عزیزم من روانشناسم و طبق چیزی که دیدم میگم حساسید دیگه بهش نمیگن قضاوت میگن تاثیر عوامل محیطی

اگه ماها زود رنجیم بیاید زندگیمو بگم بعد بگین زود رنجیم یا صبور.... 

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

امروز یه کلیپ میدیدم یه پسر بچه نهایت ۳ ساله مادرش میخواست براش شیاف بذاره این بچه نمیذاشت برگشت به مادرش گفت برو گمشو .مادرش فقط خندید .دست درازی فحاشی زیاد تو بچه های زیر ۱۰ سال دیدم وبچه های نهایت ۱۶ تا ۱۸ ساله .پس ادب فرهنگ وشعور ربطی به این که پدرومادر برای چه دهه ای هستن نداره 

اگه ماها زود رنجیم بیاید زندگیمو بگم بعد بگین زود رنجیم یا صبور....

همینکه سریع واکنش نشون دادی یعنی حساسی اگه صبور بودی واکنش نداشتی من کارم اینه عزیز نیازی نیست کسی خودش بهم بشناسونه

پدر و مادرهاشون متولد آخر شصت ،هفتادی و هشتادی هستند 

خب پس همه فهمیده اند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.