2777
2789
مامان خوبی داری عزیزم😂عزیزم مامان منم همینجوری بود ولی من به حرفش گوش نمیدادم

من مامانم بهم یاد نداده

و خودم اونقدر عاقل هستم تا بدونم با ادم خوبی ازدواج کنم تا مناسب باشه خودم مثلا ۱۸ سالمه ولی طرز فکرم شبیه ادمای ۳۰ ساله هستش که عاقلن🙂

مثلا تو سن کم یاد گرفتم اعتماد نکنم. 

Gilan🥺💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان خوبی داری عزیزم😂عزیزم مامان منم همینجوری بود ولی من به حرفش گوش نمیدادم

بعضی مسیرا جلو راهمون قرار میگیرین تا ما رو قوی تر پخته تر کنن

در عوض به این فک کنین این مسیر باعث شده به درک بالاتری برسین و نسبت به یه سری مسائل آگاه بشین

منم مامانم ۱۷ سالگی ازدواج کرد و ۱۳ سال با مادرشوهرش تو یه ساختمون زندگی کرد،،هر وقت ازش میپرسم پشیمونی میگه درسته مسیر اشتباهی بود ولی همون مسیر باعث شد من الان به درک و آگاهی برسم که شاید اگه زندگیم طور دیگه ای پیش میرفت خیلی دیرتر بهش میرسیدم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

۲۵ سالگی ازدواج کردم. از نظر من زمانی که کار نیمه تموم مثل کنکور و دانشگاه نداشته باشهاگر قصد کار کر ...

من که اهل دانشگاه رفتن نیستم

و امسال سال اخرمه دیپلممو بگیرم میخوام برم اگه خدا بخواد تو کار ناخن کاری

و تو بیست سالگی میخوام بینمم عمل کنم

خوشم نمیاد فردا ازدواج کردم چند نفر بگن دختره خونه باباش بود فلان کارو نمیکرد تا ازدواج کرد رفت عمل کرد

و به این نتیجه رسیدم تا اینکارو کنم چون دهن مردمو نمیشه بست بالاخره... 

از نظر کارمم که دارم میرم ناخن کاری خوب علاقه دارم بعدااا نمیخوام دستم تو جیب شوهرم باشه میخوام وقتی اومدن خواستگاری بکن دم باباش گرم که دخترش دستش تو جیب خودشه و کاریه

حالا طرز فکر من اینجوریه

Gilan🥺💚

من که اهل دانشگاه رفتن نیستمو امسال سال اخرمه دیپلممو بگیرم میخوام برم اگه خدا بخواد تو کار ناخن کار ...

انقدر رو حرف مردم تکیه نکن. کسی نمیگه دم باباش گرن دستش تو جیب خودشه تازه اگر هم آدمای حرف دربیاری باشن میگن باباش نمیتونست خرجشو بده به حای درس خوندن فرستاده سر کار. آدما از هر موضوعی ممکگه حرف دربیارن.

در کل با همه این مواردی که من گفتم و شما گفتین، با ازدواج زیر ۲۳ کاملا مخالفم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

انقدر رو حرف مردم تکیه نکن. کسی نمیگه دم باباش گرن دستش تو جیب خودشه تازه اگر هم آدمای حرف دربیاری ب ...

کلا ادمی نیستم که حرف مردم زیاد برام مهم باشه

و منم بالاخره به درس علاقه ای ندارم و ناخن کاری شغل مورد علاقمه و خب بابام داره پولشو میده برم دیگه پول عملمم بابام میده دیگه بابام وگرنه اگه نمیتونست اینارو بده زود میتونست منو شوهرم بده به یکی 

از نظر درس من خودم میخوام برم سرکار چون پول دراوردن از الان بهتره تا برم ۴ سال تو دانشگاه

من طرز فکرم اینجوریه خیلیارو دیدم خونه باباشون چیزی نبودن ولی تا شوهر کردن با پول شوهرشون به ی جای رسیدن

Gilan🥺💚

کلا ادمی نیستم که حرف مردم زیاد برام مهم باشهو منم بالاخره به درس علاقه ای ندارم و ناخن کاری شغل مور ...

به این چیزام فکر نکن. یه چیزایی رو باید صبر کنی ببینی زمونه چی پیش میاره. شما علائق و اهدافت رو دنبال کن، بقیه ش رو رها کن تا زمان خودش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مهریه مهمتره بنظرم تا حق طلاق نه؟ یا کدومش بهتره

بستگی ب هدفت داره من برام خونه مهمتر از مهریس فوقش میرم یجایی کار میکنم دوسه برابر اون سه میلیون قسطی که هر ماه میخواد بهم بده رو درمیارم ولی خونه چی من چون خونوادم ادمای جالبی نیستنو بعد طلاق نمیخوام ب این خونه برگردم قطعن سه دونگ خونه بیشتراز مهریه برام مهمه حاضرم کل مهرمو ببخشم ولی یه خونه بنامم کنه طلاقم بنظرم چیز مهمی نیس بالاخره وقتی دلیل قانع کننده داشته باشی دادگاه مجبوره طلاقتو ازش بگیره یا فوقش انقد جونشو ب لبش میرسونی خودش با عشق طلاقت میده

شوهره ادم حسابی نباشه خود دادگاه حق طلاقو میده،نداشته باشیم نهایتن طلاقت یسال طول میکشه همین

نه عزیزم سه سال دیدم برای خیانت چهارتا مرد هم شاهد برده اما هنوز قاضی طلاق نداده گفته خیانت زیاد شده اینجوری باید همه کشور جدا بشن برگرد و اینا درکل عقل میکه به هوای قاضی و قانونایی که هرروز تغییر میکنن نباشیم 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

میگیرم اونم😂

میدونی مجبوریم

اگه میدونستیم چ مرد چ زن با دلیل قانع کننده میتونن نهایتا شش ماهه جدا بشن خب اوکی بود تازه اگه تو عقد باشی باید یکی دوماهه کارت رو راه بندازن ولی کلی لفت میدن و پول مشاور میخوان و وکیل ادم اعصابش از سر راه نیاورده با حق طلاق میشه خودت بری جدا شی حتی کسی خبردارم نشه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم