2777
2789
عنوان

میخام سر پیری کنکور بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 38 پست
ینی بشینم برنامه بریزم اول دوازدهمو بخونم بعد یازدهم

دروغ میگه اول باید پایه یعنی دهم و بخونی بعد یازدهم بعد دوازدهم

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۸ سالم هست واقعا دوست دارم شرایط کنکور بدونم چه جوریه ؟حالا که تاثیر معدلم هست دقیقا باید چیکار ...

سللم عزیزم 

امسال اگه دیپلم قبلیت همونه که الان میخوای کنکور بدی که هیچ اگه نه باید بری آموزش پرورش منطقه برات تطبیق دیپلم بزنه بعد برو مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن و دیپلم بگیر نیازی به کلاس نیست فقط دی ماه باید بری امتحان بدی 

خب درباره کنکور امسال شصت درصد معدل هست و چهل درصد نتیجه کنکور بعد امتحانات نهایی خرداد ثبت نام میکنی و می‌خونی میری امتحان میدی و شصت درصد نمره انشالله کسب میکنی بعدم کنکور تیرماه چهل درصد باقیمانده رو امتحان بده 

منم ۲۶ سالمه

یه لیسانس هم دارم

می‌خوام کنکور بدم یه رشته دیگه لیسانس بخونم

و یا اگر رشته‌ای بازارکار خوب داره ارشد بخونم

واقعا نمیدونم چیکار کنم کسی هست راهنماییم کنه

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

دروغ میگه اول باید پایه یعنی دهم و بخونی بعد یازدهم بعد دوازدهم

میشه عزیزم کامل توضیح بدی🙏امتحان ترمیم معدل چی هست؟میشه هر سه تا پایه رو تو یک سال ازمون بدیم یا توی سه سال باید ازمون داد؟

سللم عزیزم امسال اگه دیپلم قبلیت همونه که الان میخوای کنکور بدی که هیچ اگه نه باید بری آموزش پرورش م ...

ممنونم عزیزم❤️.الان مدرکم ارشد هست ولی دیپلمم تجربی هست .مربوط به چندین سال قبل هست چون جهشی خوندم و ۱۶ سالگی دیپلم تجربی گرفتم .الان لازم نیست ازمون ترمیم معدل شرکت کنم‌؟اصلا حتی معدل دیپلمم یادم نیست .نمیشه مدرسه ثبت نام نکنم خودم تو سایت مای مدیو ثبت نام کنم؟

ممنونم عزیزم❤️.الان مدرکم ارشد هست ولی دیپلمم تجربی هست .مربوط به چندین سال قبل هست چون جهشی خوندم و ...

ترمیم معدل چی هست اصلا؟باید کل درس های دهم تا دوازدهم مجدد امتحان بدم؟تو چه مدتی ؟تو یک سال میشه همه رو امتحان بدم کل سه سال؟