2777
2789

اگه آره معمولا با چه معدل دختر های ازدواج میکنن یا اینکه از کجا کیس اینطوری برا ازدواج پیدا کنم 🫣

نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلی زگیل میان سراغت برای بچه دار شدن تا نسلشون منقرض نشه و دم پیری پرستار مجانی داشته باشن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

با کلی زگیل میان سراغت برای بچه دار شدن تا نسلشون منقرض نشه و دم پیری پرستار مجانی داشته باشن

زگیل  بخور تو سرشون 😂 من فقط محض گرفتن پاسپورت میخواستم اونقدر زنش نمی‌مونم که به بچه برسه 😂

زگیل بخور تو سرشون 😂 من فقط محض گرفتن پاسپورت میخواستم اونقدر زنش نمی‌مونم که به بچه برسه 😂

اینها مار خوردن تا افعی شدن.   فکر کردی طرف با اون سن و با کلی تجربه از توی الف بچه رو دست می خوره.   کیف و خوشی اش می کنه بعد هم به راحتی ولت می کنه.  اینها اگه انقدر راحت دم به تله می دادن تا این سن مجرد و بی بچه نمی موندن!   هر کدوم یه عیب و پدرسوختگی داشتن که نتونستند با کسی موندگار بشن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اینها مار خوردن تا افعی شدن. فکر کردی طرف با اون سن و با کلی تجربه از توی الف بچه رو دست می خوره. ...

اگه یکی با این شرایط گیرم بیاد هدف از ازدواج بهاش فقط اقامت میتونه باشه 😂 

اگه یکی با این شرایط گیرم بیاد هدف از ازدواج بهاش فقط اقامت میتونه باشه 😂

همین ها زخم هایی بهت می زنند که تا اخر عمر باید به مشکلات روحی و روانی اش سر کنی 

هر چیزی ارزش اون خفت و حقارت نداره

تلاش میکنم ولی پیدا نمیشه فکرکنم تخمشونو ملخ خورد 😂

دوستم تو تل گ رام گروه دارع از اینا اونجور جاها پُرع ک. بیشتر تلاش کن😂😁

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست