2777
2789
عنوان

بیاید از جلسه پر استرس خواستگاریم براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 10528 بازدید | 242 پست
ایشالا که به خوبی پیش بره ولی به نظر من قبل از اینکه برید و همدیگه رو ببینید باید بهش میگفتیداگه اوک ...

والا اونجوری شانس تمام ازدواج هام رو از دست میدم باید منو ببینه که چقدر زنانه و ظریفم شاید درست تر راجبم قضاوت بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای چیکار آخه دختر گلی؟ همینم دیگه از جلو و دور جفتش زشتم

محض  کنجکاوی فقط عزیزم .اگه اوکی نیستی که اصراری نمیکنم.

حتما که زیبایی 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

سلام استاتر عزیز ممنون میشم به سوالم جواب بدیدتطبیق جنسیت یعنی چی ؟ یعنی جنسیتتون مشخص نبوده؟ عمل کر ...

یعنی زن درونم رو با جسمم که مرد بود و الان تبدیل به زن کردم تطبیق کردم و یکیش کردم

عزیزم من دیدم اونایی که این عمل رو کردن و بچه دار هم شدن بسپار به خدا انشالله هرچه خیره برات پیش بیا ...

ممنونم از حس و انرژی خوبت عزیزم ولی متاسفانه امکان بچه دار شدن نداریم ما

میخوای چیکار آخه دختر گلی؟ همینم دیگه از جلو و دور جفتش زشتم

نه اصلا زشت نیستی

خدا شاهده من حتی فکر کردم سر کاریم چون خیلی شبیه دخترایی فکر کردم اولش الکی میگی پسر بودم

با خودت مهربون باش لطفا 

سلام عزیزم خوبی؟خوشحال شدم ولی جلسه خواستگاری نبوده آشنایی بوده به نظرت مرد آرومی بود ؟ چون باید میف ...

سلام ممنونم بابت حس خوبتون 

بله اشنایی بودم من خیلی وارد نیستم تازه دارم یاد میگیرم 

بله خیلی اروم و متین به نظر میومد 

مانتوم خوب بود صورتی کمرنگ بود و روشن 

چی بپوشم آخه ؟ من بیشتر لباسام مشکیه رنگ مورد علاقمه

نه اصلا زشت نیستیخدا شاهده من حتی فکر کردم سر کاریم چون خیلی شبیه دخترایی فکر کردم اولش الکی میگی پس ...

واای ممنونم از انرژی خوبتون به من لطف دارین شما خودتون قلب مهربون وزیبایی دارین

قبلا مرد بودی؟ 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.