nansi4218 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 7900 عنوان پنجشنبه شب تولد داریم دسر مو انتخاب کردم خوبه 77 بازدید | 8 پست پارافه موزی درست میکنم با ژله قالبی طرح گل و قلب _ ژله مونم رنگین کمونی _ غذاهم که خورشت سبزی با پلو زعفرانی _ تعداد مهمون ۳۱ نفر لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂 1404/07/23 | 13:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53266 ژله رنگین کمانی و گل و قلب و...خیلی وقت گیره و خوشمزه هم نیست و در نهایت یه ژله ست فقط.من جای شما بودم یه چیز دیگه انتخاب میکردم.
ایلیاجوووونی3 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 2652 عالیه خوش بگذرهمنم فردا 20 تا مهمون دارمجوجه میزنیم با برنجدر کنارشبادمجان شکم پر ژله رنگین کمونیدسر کاراملسالاد مخلوط من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...
nansi4218 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 7900 ژله رنگین کمانی و گل و قلب و...خیلی وقت گیره و خوشمزه هم نیست و در نهایت یه ژله ست فقط.من جای شما بو ... خب تو همون طرح ژله گل ام میخام لایه لایه ژله بریزم که چند رنگ بشه لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
nansi4218 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 7900 ژله رنگین کمونی قدیمی شده، ایده جدید بزن ژله گل و قلب میزنم با چند رنگ ژله لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31866 من برا تولد دخترم ی بسته کرم کارامل طبق دستور اماده کردم وقتی جوش اومد از حرارت برداشتم ی بسته خامه، ی بسته بیسکوییت پتی بور، دو سه تا موز، دو تا نسکافه ریختم توش با گوشکوب برقی ی دستش کردمتو ظرفای کوچیک تک نفره ریختم خیلییی دوست داشتن خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
nansi4218 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 7900 من برا تولد دخترم ی بسته کرم کارامل طبق دستور اماده کردم وقتی جوش اومد از حرارت برداشتم ی بسته خامه ... اره حالا نمیدونم این دسر پارافه موزی که انتخاب کردم خوب میشه یانه 🤦♂️ لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53266 خب تو همون طرح ژله گل ام میخام لایه لایه ژله بریزم که چند رنگ بشه میدونم خودم بارها درست کردم.میگم وقت گیره و هر لایه رو باید بذاری ببنده و ...نهایتم میگن ژله درست کرده بود!