2777
2789

پارافه موزی درست میکنم با ژله قالبی طرح گل و قلب _ ژله مونم رنگین کمونی _ غذاهم که خورشت سبزی با پلو زعفرانی _ تعداد مهمون ۳۱ نفر

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

عالیه خوش بگذره

منم فردا 20 تا مهمون دارم

جوجه می‌زنیم  با برنج

در کنارش

بادمجان شکم پر

ژله رنگین کمونی

دسر کارامل

سالاد مخلوط

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژله رنگین کمانی و گل و قلب و...خیلی وقت گیره و خوشمزه هم نیست و در نهایت یه ژله ست فقط.من جای شما بو ...

خب تو همون طرح ژله گل ام میخام لایه لایه ژله بریزم که چند رنگ بشه

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
ژله رنگین کمونی قدیمی شده، ایده جدید بزن

ژله گل و قلب میزنم با چند رنگ ژله

من برا تولد دخترم ی بسته کرم کارامل طبق دستور اماده کردم  وقتی جوش اومد از حرارت برداشتم ی بسته خامه، ی بسته بیسکوییت پتی بور، دو سه تا موز، دو تا نسکافه ریختم توش با گوشکوب برقی ی دستش کردم

تو ظرفای کوچیک تک نفره ریختم 

خیلییی دوست داشتن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من برا تولد دخترم ی بسته کرم کارامل طبق دستور اماده کردم وقتی جوش اومد از حرارت برداشتم ی بسته خامه ...

اره حالا نمیدونم این دسر پارافه موزی که انتخاب کردم خوب میشه یانه 🤦‍♂️