2777
2789
عنوان

پسری که اینجوره

282 بازدید | 18 پست

بچه ها پسری که دستبند دستشه ینی کسیو دوس داره  ؟ اخه معمولا دستبندو دوست دختراشون بهشون میدن یا نامزداشون یه پسر میشناسم یه دستبند دستشه همیشه به نظرتون چرا ؟‌

ینی دختر بهش داده ؟‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم دومین باره اینو میخونم

قطعا دلیل بر علاقه نیست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

فک کنم دومین باره اینو میخونمقطعا دلیل بر علاقه نیست

خودش گفت دلیل بستن این دستبند بخاطر تو میبندمش دستبندو دوست دارم خیلی چون مال توعه.  خب حال چی میگی نظرت چیه این دیگه یعنی علاقه و عشق دیگه 

خودش گفت دلیل بستن این دستبند بخاطر تو میبندمش دستبندو دوست دارم خیلی چون مال توعه. خب حال چی میگی ...

قطعا ک نه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

وا چرا چقد شکاکی تو.

چون مردا هیچی شون مشخص نی

ولی من میگم اینجوره.

واقعا ربطی نداره یه سريا جز اکسسوری هاشون هست و میزنن الان اینایی که گوشواره میزارن بازم دوست دخترشون بهشون داده؟

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻