2777
2789
عنوان

پدر امیر محمد خالقی از قاتل پسرش گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال پیش بود یه اقای رو تو شهر ما میخواستن اعدام کنن چون قتل انجام داده بود 

و خانواده مرحوم اصلا دیه رو قبول نکردن 

اون اقا اعدام شد یعنی اون قاتل رو یه بتی کردن که نگو و چه حرفا و بلاها سر خانواده مرحوم نیومد

ولی از نظر من کار درست همینه اگه قراره ادما یاغی بشن و بزنن کسی رو بکشن بعد اعدام هم نشن خب سنگ رو سنگ بند نمیشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کار مهمی کردهمنم با اعدام موافق نیستمحبس ابد رو میپسندم

اره خب حبس ابد مجازات سختتریه ولی متاسفانه اینجا قانون مشکل داره و بعد یه مدت آزاد میشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

فکر کنم مهلت دادن بهش نبخشیده

اره نبخشید. مهلت دوماهه داد . ولی احتمالا اخرش ببخشه . البته احتمالا تو این مدت خیلیا نظرش رو عوض کنن .

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
قضاوت نمیکنمش نمیگم کار خوبی کرد یا نه حق خودشونه میتونن ازش بگذرن

انگار موقته

وکیل مرحوم امیرمحمد خالقی اعلام کرد: «پدر مرحوم خالقی، امروز از اجرای قصاص قاتل پسرش، پای چوبه‌دار گذشت کرد و به قاتل مهلت دوماهه‌ اعطا کرد.»

خانواده امیرمحمد و خانواده قاتل، هر دو در محل حاضر بودند. احمدرضا، قاتل امیرمحمد، تا پای چوبه‌دار پیش رفت؛ اما در لحظه‌ی اجرای حکم، پدر مقتول با وجود تمایل قبلی به اجرای قصاص با بزرگواری از حق قصاص خود گذشت و به قاتل مهلت دو ماهه‌ای اعطا کرد.

این‌طور که در خبرگزاری ایرنا آمده است حتی طناب دار به گردن قاتل آویخته شد اما با اراده و تصمیم اولیای دم اجرای حکم متوقف شد.

حمیدرضا حاجی اسفندیاری، وکیل مرحوم خالقی، گفت: «اولیای دم شروطی داشتند که از بیان جزئیات این شروط خودداری می‌کنم فقط باید بگویم که شرط‌ها مربوط به پرداخت دیه یا مالی نیست.»

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

به نظر منم اگه جنبه اجتماعی نداش قضیه بخشیدن خوب بود ولی قتلی مث اینکه احتماعی شده همه ازش خبر دارن نباید بخشیده میشد تا درس عبرتی بشه برای بقیه دزدا و..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کار مهمی کردهمنم با اعدام موافق نیستمحبس ابد رو میپسندم

ولی توی ایران حبس ابد نمیکنن. ۱۵ سال حبس می‌کنند.

اون وقت نظرت چی هست؟

همچین آدمی به نظر من نباید ۱۵ سال حبس بکشه بعد بیاد بیرون:((((

دوسال پیش بود یه اقای رو تو شهر ما میخواستن اعدام کنن چون قتل انجام داده بود و خانواده مرحوم اصلا دی ...

درسته.بنظر منم کسی که قانون رو به یورش میگیره و راحت برا مردم قلدری میکنه،میزنه میکشه یا کسی که به دختر مردم ت.ج.ا.و.ز میکنه و زندگیشو تباه میکنه حکمش اعدامه.کسی که غیرعمد قتل مرتکب میشه قضیش فرق میکنه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐