2777
2789
عنوان

شیراز چجور شهریه

46 بازدید | 4 پست

من استان اصفهان زندگی میکنم و تاحالا نیومدم شیراز، فاصله‌ش خیلی دوره؟ از شهر خودمون تا اصفهان یک ساعت و نیم دو ساعت تقریبا راهه.

با اینکه نیومدم اما خیلی دوست دارم این شهرو

نمیدونم چرا 

لحجشونم بنظرم خیلی بامزه و ناناست 

دوست دارم ایشالا دانشگاه شیراز قبول شم اما مثلا مامانم میگه راهش دوره و هیچکسم که نداریم . 

میخواستم بدونم آیا این دوری راه و اینکه اونجا غریبم ارزشش رو داره به دانشجو بودن اونجا چون بالاخره دانشجویی بخشی از زندگیه و انگار که تو یه بخشی از عمرت رو شیراز زندگی کردی!

حتی اگه خوب بود و بعد فارغ‌التحصیلی شغل پیدا شد یهو دیدیم موندم همونجا ایشالا 

میشه نظرتون رو بگید 

براتنهازندگی کردن مجررد ک خوب نیس ولی ازاصفهان خیلی بهتره ب گفته مردم من زیادرفتم خوشم میادارزومه یروز باشوهرم بریم اونجازندگی ۱ساعتونیم راهه چجوری خدای نرفتین حتی برای مسافرت؟من بوشهراینجامعمولااخیلیا خونه خریدن شیراز ویاتمام تفریخاتشون شیراز بشدت هوای خوبی داره درکل سال تفریحی سرسبزی باکلاسی و سنتی و همه جوره خوبه مماسبه بازارش قیمتاش 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

براتنهازندگی کردن مجررد ک خوب نیس ولی ازاصفهان خیلی بهتره ب گفته مردم من زیادرفتم خوشم میادارزومه یر ...

چرا برا تنها زندگی کردن یه مجرد خوب نیست؟ آخه یجورایی رویامه😮‍💨

من قبلا دو سه بار رفتم شیراز خیلی دوست داشتم مردمش هم مهربون بودم ولی امسال تابستون رفتم اصلا احساس امنیت نداشتم کلا همه بداخلاق یه جوری بودن میگفتم حتما فشار اقتصادی باعث شده اینحوری بشن کلا خیلی تغییر احساس کردم