2777
2789

سلام .خواب دیدم تو حرم امام رضا (ع) هستم

جای ضریح و کسی اونجا نیست و همه جا خلوته

ولی نزدیک ضریح نبودم

فاصله داشتم

ناگهان در ضریح باز شد و دو تا خادم پیرمرد یک تابوت بزرگ از جنس چوب با حکاکی های زیبا و نقش ها رنگی روش از داخل ضریح بیرون اوردن

تابوت خیلی زیبا بود و خیلی طرح های حکاکی و رنگ های زیبا روش بود

طوریکه من تو خواب خیلی ازش خوشم اومده بود

در تابوت چوبی باز شد و داخلش یک تابوت دیگه از جنس طلا شکل ادمی بود که دستهاشو ضربدری روی شکمش گذاشته بود

کل تابوت از جنس طلا بود

یکی در گوشم گفت این تابوت امام رضا(ع) هست

ناگهان مامانم اومد کنار من واستاد

اصلا حجاب نداشت مامانم

با لباسای تو خونه بود

و پرسید این تابوت کیه

گفتم تابوت امام رضا(ع) هست و دوباره همون صحنه ها تکرار شد

یعنی دوباره در ضریح باز شد تابوت چوبی اومد بیرونو....

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

وای خدا ی من مو به تنم سیخ شد حتما به زیارت برید

ولی خیلی خواب قشنگی بود

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز میشه یه خاهش از شما داشته باشم؟

بفرمایین