یه خوراکی داشته باشه نوه های دختریش رو صدا میکنه فقط له اونا میده بعد اگر ببینه من متوجه نشدم که هیچ اگه ببینه دیدم میگه بهم دخترت میخوره ؟
یا خواهر شوهرام به بچه هاشون یواشکی خوراکی میدن برن بخورن ولی ما اگه این کارو کنیم دیگه هیچی
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
حالم از خانواده شوهرم بهم میخوره از قدیم راست گفتن پیشونی مادر هر چی باشه دخترن همون میشه
خانواده پدری منم 💩 بودن
ولی یه خاله دارن خانواده شوهرش خیلی خوب بودن الان هر ۴ تا دختراش بهترین خانواده شو۶ر نصیبشون شده
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
ببین در احظه تلافی کن مثل خودشون خوراکی بزار تو کیفت همون لحظه که صدا کردن توهم بچتو صدا کن
حرف زدن بگد شما یواشکی خوراکی میدین دل بچمو آب میکنید
اگرم متوجه شدن مثل خودشون تعارف الکی کن تا متوجت کار زشت خودشون بشن
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
شما هم سخت نگیر، هم جدا برا بچه ات یه چیزی ببر بخوره. اصلا یکبار از ابن پفک کوچیکهای یکنفره یا پاستیل که بچه ها دوست دارن ببربگذار بچه هاشون لج کنن دلت خنک شه 😂😂😂