2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داری؟ کدوم شهر میری؟

خیلی 

ادم خجالتی هم هستم میترسم روز اول تو کلاس خیلی سوتی بدم بخصوص که مختلط هم هست دیگه بدتر 

روز اول استاد چیا میپرسه؟

همدان 

خیلی ادم خجالتی هم هستم میترسم روز اول تو کلاس خیلی سوتی بدم بخصوص که مختلط هم هست دیگه بدتر روز اول ...

چیزی نمیپرسن بابا تهش استاد خیلی اجتماعی باشه بپرسه از کدوم شهر اومدین و خودتونو معرفی کنید

منم میخوام تهران دنبال کار خوابگاه بگیرم خیلی استرس دارم استرس مانع رفتنم میشه میترسم ب خرجا نرسم

برا دانشگاه استرس نداره تا برسی اونجا دیگه استراسات میره نگران نباش

چیزی نمیپرسن بابا تهش استاد خیلی اجتماعی باشه بپرسه از کدوم شهر اومدین و خودتونو معرفی کنیدمنم میخوا ...

مرسی عزیزم 

ببخشید سوال میکنم زیاد روز اول فقط یه استاد میاد یا چنتا؟

بعد برای ثبت نام دانشگاه که برم دیگه میمونم اونجا از همون روز؟؟چون راهم دوره های نمیتونم بیام برم

نه بابا برو ایشالا که همه چی ردیف میشه خرجام بستگی به خودت داره مدیریت کنی بهت فشار نمیاره برو با خیال راحت تهران خیلی جای پیشرفت داره

مرسی عزیزم ببخشید سوال میکنم زیاد روز اول فقط یه استاد میاد یا چنتا؟بعد برای ثبت نام دانشگاه که برم ...

دانشگاهای دولتی همون اول کلاسارو تشکیل میدن

ثبت نام غیرحضوری نیس؟ معمولا یه مرحله غیر حصوری داره هنوز اطلاع رسانی نکردن؟ انتخواب خوابگاه و اتاق اینا همه اینترنتیه معمولا

دانشگاهای دولتی همون اول کلاسارو تشکیل میدنثبت نام غیرحضوری نیس؟ معمولا یه مرحله غیر حصوری داره هنوز ...

چرا غیر حضوری هنوز شروع نشده من واسه حضوری گفتم خدا کنه وقتی حضوری رفتم دیگه خوابگاه اینارو تحویل بدن بمونم نمیتونم هی برم و بیام 

چرا غیر حضوری هنوز شروع نشده من واسه حضوری گفتم خدا کنه وقتی حضوری رفتم دیگه خوابگاه اینارو تحویل بد ...

اره وقتی بری دیگه همه چی امادس مستقیم وسایلا رو میبری اتاقی ک انتخاب کردی ساکن میشی

خواهش دیگه روز تحویل خوابگاه باید اونجا باشی چون تخت پایینارو زود میگیرن نری 😁

راستی تحت بالا خوبه یا پایین😂

پایین میگن هی همه میان میشینن دراز میکشن بدم میاد منم🫠