2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل بیاین بگید کارم زشت بوده یا نه مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 25 پست

بدشانسی آوردیا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی پسرت چه مدرسه ای میره؟ مشکل چیه که میره کاردرمانی؟

مدرسه دولتی 

خودم اشتباه کردم روز اول مدرسه تو قسمت توضیحات نوشتم عدم  دقت و تمرکز داره ،حالا نمیدونم خوب شد که گفتم یا نه 

سریع نامه دادن که ببرمش کلاس های که تو مراکز سنجش میزارن ،خوبیش اینه رایگانه اما خب فقط صبح تا ظهره اول باید ببرمش مرکز بعد هول هولکی ناهارشو بدم تو راه ،دوازده هم که مدرسه  ،یک هفته که شیفت عصره رو گذاشتن دو جلسه ،شیفتی که صبحه رو نمیتونه بره دیگه 

مدرسه دولتی خودم اشتباه کردم روز اول مدرسه تو قسمت توضیحات نوشتم عدم دقت و تمرکز داره ،حالا نمیدونم ...

خیییلی خوب کاری کردی که نوشتی و گفتی. وگرنه سال‌های بالاتر گیر میفتادی و هم درمانش سخت بود، هم کلی عقب میفتاد، هم هزینه های بالایی داشت. آفرین بهت. خدا قوت. ان‌شاءالله سال آینده نتیجه تلاشتو میبینی. اصلا کلاساشو کنسل نکن