2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال داروقبول شدم هرسوالی دارید بپرسید اگه بلد بودم جواب میدم

من امسال سال اولم بود پرستاری ازاد اوردم 

و میخوام برم دانشگاه در کنارش بخونم که دولتی بیارم

حالا بنظر شما پشت بمونم یا برم

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

من امسال سال اولم بود پرستاری ازاد اوردم و میخوام برم دانشگاه در کنارش بخونم که دولتی بیارمحالا بنظر ...

پرستاری هم خیلی رشته خوبیه 

ولی بنظرم اگر رشتتو دوس نداری و هدفت یه چیز دیگس پشت بمون

کاربری دست دو تا دوسته

من امسال سال اولم بود پرستاری ازاد اوردم و میخوام برم دانشگاه در کنارش بخونم که دولتی بیارمحالا بنظر ...

اول تبریک میگم بهتون 

ترم اول سبکه میتونی در کنارش بخونی اما ترم دوم نمیدونم شاید حجم درسها بره بالاتر و نتونی برای نهایی و کنکور خودتو اماده کنی

فکر کنم مرخصی ترمی یا انصراف از دانشگاه هزینه داشته باشه هزینه اش رو میتونی بدی ؟ 

هدف ات چیه؟ 

منم میخواستم این تصمیم رو بگیرم پارسال ولی خداروشکر مامانم منصرفم کرد ببین خیلی خسته میشی نمیتونی تمرکز درستی داشته باشی

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

ببین باید جریمه بدی اگر بخوای بری و بعدانصراف بدی اگر واقعا صدتو میزاری بخون بنظرم امسال پزشکی دولتی میتونی بیاری چون درسا دانشگاه برات سنگین میشن اذیت میشی استمرار از بین میره