2777
2789
عنوان

دلیل ترس از ادواجم رو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 94 پست
والا پول که ندارم ولی نمیدونم اصلا تغییری خواهم کرد یا نه دوست ندارم قیافم مصنوعی بشه

برو سرکار وام بگیر والا تو سرکار ما همه میان اضافه کارم وایمیسن تا خرج لباس و قیافشون کننن تو این دوره زمونه که همه به خودشون میرسن تو نرسی باختی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودمم تویسری چیزا مثل شما فکر میکنم ینی فوق العاده منفی بدترین حالت ممکنو دررنظر میگیرم واین خیلی بده اینا همه بخاطر نداشتن اعتماد به نفسه خودت باید از یجایی به بعد این افکارو تموم کنی چون همشون غلطن شما ازدواجم کنی به فرض باکسی که ایده الت باش باز ذهنت سر چیزای دیگه میخاد اذیتت کنه میدونم سخته ولی میتونی هیچکس جز خودت نمیتونه کمکت کنه شما که شاغلی پس میتونی هرماه یه بخشی از،درامدتو برا رسیدگی به خودت کنار بذاری اونم کارای واجب مثل دندون پوست مو بعد میبینی که شماهم انچنان چیزی از همون دخترای زیبا کم نداری

باز خوبه همونم داشتی. من همون یدونه هم نداشتم ک😂

بابا اون اصصصصصصصلا بهم نمیخورد. اونم بنده خداست ولی خب واقعا نمیخورد بهم وضع مالیشون داغوووووون. بگذریم که انقد مامانش سلیطه بود که حتی نزاشت بحث خواستگاریو بکشن وسط. به چشم دیدم پسره داشت التماس مامانشو میکرد ولی مامانش قبول نکرد.

یه پسره دیگه از بچگی دوستم داشت و بعد ۱۰ سال اومد خونمون فک کنم قیافه الانمو دید پشیمون شد😭😭😭😭😭

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

۲۷

هم سن منی 

اول باید رو عزت و اعتماد ب نفست کار کنی 

من سبزه ام و از بچگی خیلی تحقیرم کردن بابتش ولی قیافه ام شبیه جوانی های گوگوشه، الان باپسری هستم که بوره و سفییییید😂منک خجالت میکشیدم از رنگ پوستم ولی الان باهاش کنار اومدم ،دیدم بقیه ام دوستم دارن

توام آدل باید خودتو دوست داشتیه باشی تا بقیه ام علاقه داشته باشن بهت

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

متاسفانه اولین چیزی که آقایون رو جذب میکنه ویژگی های ظاهری هست ، وقتی اولین پله چیده شد حالا اون ملاحظات اخلاقی و رفتاری کلید میخوره ، دیدگاه آقایون با خانمها متفاوته در کل و استثناهایی هم هست

من طرفم ب دلم بشینه باز باعذاب وجدان ردش میکنم بعد میشینم عزامیگیرم

ترس از طرد شدن داری که خودت جلو جلو ردش میکنی؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

انرژی درونتو تمیز کن

یعنی چی؟

عشق میتونه سراغ هرکسیبا هر ظاهریبا هرشکلی بره عزیزم❤دیدی میگن دختره زشته ولی شوهرش عاشقشع؟کوتاهه ولی ...

ولی آمار میگن ظاهر خیلیییی مهمه حالا چند مورد دختره قیافه نداشته پسره عاشقش بوده استثناعن

خب حداقل شانس اینکه طرف دیوونه وار عاشقت بشه خیلی بیشتره

خب دیوانه وارعاشقت شد و کلی سختی وبدبختی هم برات کشید مگه اینا چیزی از درد خیانت کم میکنه؟ ازدواج من عاشقانه بود ۳سال هرکاری بگی کرد همه میگفتن چقد دوست داره حتی غریبه ها اولین بار مارو میدیدن میگفتن معلومه خیلی دوست داره ولی چیشد ایشونم پاش لغزید وکاری که نباید کرد و دردی که به من داد هنوز خوب نشده