2777
2789

مجاز به انتخاب رشته شدم اما انتخاب رشته نکردم و گفتم پشت کنکور بمونم 

الان نمیتونم استارت بزنم دلم میخواد بمیرم ولی درس نخونم در این حد درس خوندن برام سخت شد

برنامه ام هم سبکه فقط 4 تا پارت به علاوه روتین. 

ممنون میشم اگه راهکاری دارین بهم بگین تا شروع کنم

دیروز باید استارت میزدم که هیچ امروزم نمیتونم بخونم 🤦🏻‍♀️

متن انگیزشی نوشتم هیچ که هیچ 

#این نیز بگذرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیو جمع کن معلومه تا ی سرگرمی کنارته مغز تمرکز نداره دلش نمیخواد درس بخونه ک. جمع کن تا هیچ تفریحی نداشته باشی اونوقت درست میشه میری سر درست 

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

۵دقیقه بخون خود ب خود حسش میاد..

اگ سوالی چیزی داشتید من میتونم کمکتون کنم🌸

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

منم میخواستم پشت بمونم ولی دیدم نمیتونم ولی تو به این فکر کن سال دیگه راحتیمادر و پدرت خوشحال میشن

واقعا باید روحیه ات خیلی قوی باشه

روحیه ام قویه ولی استارت زدنه سخته برام

#این نیز بگذرد  
گوشیو جمع کن معلومه تا ی سرگرمی کنارته مغز تمرکز نداره دلش نمیخواد درس بخونه ک. جمع کن تا هیچ تفریحی ...

خوبیش اینه که اصلا به گوشی وابستگی ندارم

تنها استفاده ام اینه که برم یه واتساپ استوری ببینم یا برم تلگرام کانالای مشاوره ای نگاه کنم اینم کلا خودم نت نمیخرم به نت بابام وصل میشم، اینم سرجمع 5 دقیقه بشه

سرگرمی هم ندارم جایی که نمیرم علافم و بیکار 

#این نیز بگذرد  

مغزتو قول بزن بگو امروز ۲۰ دیقه فلان درسو‌ میخونم بعد میبینی خود به خود میخوای این درسو‌ ادامه بدی 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

باش امتحان میکنم

من خودم پشت موندم امسال اولمه با این روش درس میخونم خوبه حتما امتحانش کن

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻